Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα 15 Ιουλίου 1974, μια μαύρη επέτειος για τον Ελληνισμό

15 Ιουλίου 1974, μια μαύρη επέτειος για τον Ελληνισμό

0
Dodekanisos

Του Αντώνη Χαλαμπαλάκη

Η 15η Ιουλίου 1974 είναι μια μαύρη επέτειος για τον Ελληνισμό. Ο πανύβλαξ χουντικός ταξίαρχος Ιωαννίδης, πίστεψε τις πολιτικές- τραπεζικές συμμορίες των Η.Π.Α. και νομίζοντας , ότι θα γίνει νέος Ελευθέριος Βενιζέλος, έπεσε στην παγίδα του παμπόνηρου Κίσινγκερ και του ανατολίτη Ετσεβίτ, με το πραξικόπημα εναντίον του Μακαρίου, ανοίγοντας τον δρόμο για την εισβολή στην Μεγαλόνησο από τους Μογγόλους της Άγκυρας, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Μετά από 47 έτη το 38% περίπου της Κύπρου είναι υπό τουρκική κατοχή και μεις εδώ ομιλούμε για διζωνική ομοσπονδιακή λύση μέσω Ο.Η.Ε. Ποιά χώρα, άραγε, απελευθερώθηκε με τα ευχολόγια του αδύναμου αυτού Οργανισμού; Πρέπει να γίνεις ισχυρός, να εξοπλιστείς σωστά , να στριμώχνεις παντού τον αντίπαλο , να διεκδικείς αυτά που σου ανήκουν και όχι να δηλώνεις διαρκώς, ότι η μόνη διαφορά με τους Σελτζούκους είναι η υφαλοκρηπίδα. Αυτές οι δηλώσεις ανήκουν στην σφαίρα της διπλωματικής ” μπούρδας”.

Η λούμπεν ελίτ της χωματερής του νεφοσκεπούς Άστεως πρέπει να ντρέπεται για τον “Αττίλα” 1 και 2. Η Ιστορία θα την απαξιώνει διαρκώς, γιατί χάθηκε εθνικό έδαφος, ο Ελληνισμός ακρωτηριάστηκε και δυστυχώς το σάπιο αυτό σύστημα που πρόδωσε το νησί της Αφροδίτης, συνεχίζει το “θεάρεστο” έργο του, αντιγράφοντας την δήλωση του” Εθνάρχη” στον ” Αττίλα” -2 ” Η Κύπρος κείται μακράν”!!!! Ο εμπρηστής του Ναού της Αρτέμιδος στην Έφεσο, Ηρόστρατος, δυστυχώς, έχει μετακομίσει στη χωματερή των Αθηνών!!!!. 

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα στην κατηγορία “Ελεύθερη Πένα”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments