Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 ΠΑΕ Ρόδος: «Είναι όλα πλήρη για την αδειοδότηση!»

ΠΑΕ Ρόδος: «Είναι όλα πλήρη για την αδειοδότηση!»

0
Dodekanisos

Ανάρτηση μέσω της οποίας τονίζει ότι είναι όλα πλήρη σχετικά με τον φάκελο αδειοδότησης, έκανε η ΠΑΕ Ρόδος. Η ανάρτηση έγινε στον λογαριασμό που διατηρεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Οι “πράσινοι” προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη Super League 2.

Χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκαναν, τονίζουν τα ακόλουθα:
“Φάκελος ΠΑΕ Ρόδος: Η εγγυητική και όλα πλήρη, η Ρόδος μόνο από τη Ρόδο!”.

Δείτε την:

Παράταση από τη ΓΓΑ

Στο μεταξύ, η ΓΓΑ με ανακοίνωση της δίνει παράταση σε όλες τις ΠΑΕ μέχρι τις 31 Αυγούστου για να καλύψουν το μετοχικό τους κεφάλαιο. Διαβάστε την:

«Κατόπιν επισήμων αιτημάτων των Super League 1 και Super League 2, εισήχθη τροπολογία στο υπό συζήτηση σήμερα στη Βουλή σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών, με την οποία:
-Δίδεται παράταση έως τις 31 Αυγούστου. Αποκλειστικά και μόνο για την πιστοποίηση της ολοσχερούς καταβολής του ποσού των 350.000€. Ως ελάχιστο Μετοχικό Κεφάλαιο της κάθε ΠΑΕ. Που αιτείται άδειας συμμετοχής στη νέα SL2. Κατά τα λοιπά, παραμένει η σημερινή (σ.σ. χθεσινή), 15η Ιουλίου, ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φακέλων των αιτούντων ΠΑΕ.
-Μόνο για τη σεζόν 2021-2022 εξαιρούνται της υποχρέωσης προσκομιδής και 2ης εγγυητικής επιστολής οι ΠΑΕ της SL1 που δημιουργούν Β’ ομάδες. Καθώς δεν έχει ακόμα καθοριστεί από την ΕΠΟ το ακριβές πλαίσιο λειτουργίας τους και υπάρχει αντικειμενική αδυναμία σύνταξης του ειδικού – αυτοτελούς προϋπολογισμού τους. Έτσι, οι Β’ ομάδες θα καλυφθούν από το σύνολο της εγγυητικής επιστολής, η οποία θα κατατεθεί για τη συμμετοχή των ΠΑΕ τους στην SL1».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments