Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ιάλυσος: Κατέθεσε τους φακέλους για την αδειοδότηση

Ιάλυσος: Κατέθεσε τους φακέλους για την αδειοδότηση

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει πως κατατέθηκαν οι φάκελοι αδειοδότησης (Super League 2), εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ Ιάλυσος. Οι “ερυθροκίτρινοι” ζητούν πλέον την στήριξη των φιλάθλων προκειμένου να καλυφθεί το 49% του μετοχικού κεφαλαίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

“Η ΠΑΕ Ιάλυσος ενημερώνει ότι κατατέθηκαν οι φάκελοι στην Διεύθυνση Αδειοδότησης της ΕΠΟ, όπως και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Προκειμένου να εξασφαλιστούν οι απαιτούμενες άδειες ενόψει του ενιαίου πρωταθλήματος της Super League 2.

Η ομάδα στην σύγχρονη ιστορίας της έφτασε από την Β’ τοπική κατηγορία Δωδεκανήσου στην Super League 2. Αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες διαχρονικά για τον σύλλογο.
Το πρώτο βήμα έγινε, όμως ακολουθούν κι άλλα που είναι η κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου. Γι’ αυτό και το Δ.Σ. καλεί όλους τους φιλάθλους του νησιού να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, ενισχύοντάς την με την αγορά μετοχών.

Είναι απαραίτητο να καλυφθεί το 49% του Μετοχικού Κεφαλαίου από τους φιλάθλους για να μπορέσει η ομάδα να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα, αφού σε αντίθετη περίπτωση τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Πλέον ήρθε η ώρα οι φίλαθλοι του Ιάλυσου να δείξουν έμπρακτα την αγάπη και την στήριξη τους στον «τοξοβόλο», αποτελώντας μέρος της ιστορικής στιγμής με την αγορά μετοχών, για να δούμε την ομάδα μας να αγωνίζεται στην Super League 2.
Δεν περισσεύει κανένας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments