Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ζούνης: «Κάναμε ότι ήταν δυνατόν και θέλω να πιστεύω ότι θα βγει...

Ζούνης: «Κάναμε ότι ήταν δυνατόν και θέλω να πιστεύω ότι θα βγει κάτι καλό! »

1
Dodekanisos

Ο προπονητής του Κλεόβουλου Λίνδου Ζούνης Παναγιώτης μας μίλησε σχετικά με τους στόχους, την προετοιμασία αλλά και τον τραυματισμό του Σαγάνα που ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

– Τι στόχους έχετε θέσει στον Κλεόβουλο Λίνδου ?

– « Στόχος μας είναι η σωτηρία. Πέρυσι η ομάδα έφτασε μέχρι τα play out.. Φέτος ενισχυθήκαμε για να αποφύγουμε αυτή την κατάσταση και να είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη χρονιά.»

– Ποιο ήταν το συμπέρασμα που βγάλατε από την προετοιμασία ?

– « Δυστυχώς η προετοιμασία έγινε με πολλές απουσίες, λόγω της εργασίας κάποιων παιδιών. Κάναμε ότι ήταν δυνατόν και θέλω να πιστεύω ότι θα βγει κάτι καλό, αν ξεπεράσουμε τα προβλήματα τραυματισμών που έχουμε.»

Ο προπονητής του Κλεόβουλου κ. Ζούνης έχει να διαχειριστεί τον σοβαρό τραυματισμό του Μάριου Σαγάνα ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού (στο άλλο γόνατο αυτή την φορά). Ο νεαρός επιθετικός τραυματίστηκε στο φιλικό προετοιμασίας το απόγευμα του Σαββάτου 9/9 όταν η ομάδα του αγωνιζόταν κόντρα στον Άρη Αρχαγγέλου. Τις επόμενες μέρες θα μεταβεί στην Αθήνα για να τον χειρουργήσει ο Χρήστος Θεός, γιατρός του Ολυμπιακού.

– « Δύσκολα θα προλάβει την χρονιά ο Μάριος, είναι πολύμηνος τραυματισμός δεν είναι μόνο η επέμβαση αλλά και η αποθεραπεία που θα έχει μετά. Πιστεύω ότι ο Μάριος είναι δυνατός και θα το ξεπεράσει όπως το έκανε και την πρώτη φορά! Ήρθε σε μία άσχημη περίοδο λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και τώρα είναι δύσκολο να βρούμε κάποιον ποδοσφαιριστή ελεύθερο, όλοι σχεδόν έχουν κατασταλάξει. Με την πρώτη ευκαιρία όμως θα πρέπει να τον αντικαταστήσουμε.. »

Ο Κλεόβουλος Λίνδου το επόμενο Σάββατο θα υποδεχθεί στην έδρα του τον Αστέρα Παστίδας.

– «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, το θέμα είναι σε τι μέρα θα βρεθεί η κάθε ομάδα για να μπορέσει να πάρει αυτό που θέλει. Ο Αστέρας Παστίδας είναι μια ομάδα που έχει ομοιογένεια γιατί έχει σχεδόν το ίδιο ρόστερ και η πορεία που έκανε έδειξε πολλά πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όπως και αυτοί το ίδιο θα θέλουν να κάνουν. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
redandwhite rx
7 months ago

My brother suggested I might like this website. He was totally right. This post actually made my day. You can’t imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!