Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Ζωντανός” για τίτλο ο Δαμάγητος

“Ζωντανός” για τίτλο ο Δαμάγητος

0
Dodekanisos

«Ζωντανός» στο κυνήγι της πρωτοπόρου ΑΕ Κύπρου έμεινε ο Δαμάγητος Θεολόγου ο οποίος κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο «διπλό» στα Μάσαρη κερδίζοντας τον τοπικό Αστέρα με 3 – 2 σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αλέξη Κολιάδη ήταν αυτή που μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δεν είναι τυχαίο το ότι στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά κατέφερε να προηγηθεί με 2 – 0 και να πάρει έτσι ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι πάντως δεν πτοήθηκαν καθόλου από την εξέλιξη αυτή και παίζοντας μεθοδικά κατάφεραν να ανακάμψουν και να φθάσουν στην ισοφάριση με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα όμως, οι Θολοενοί ανέκτησαν τα ηνία του παιχνιδιού και επέβαλλαν σε γενικές γραμμές τον ρυθμό τους μέχρι και το φινάλε, φθάνοντας έτσι στην κατάκτηση της νίκης

Στο 5΄ ο Σαπαλίδης από πολύ κοντά και ενώ ήταν αφρούρητος με πλασέ έκανε το 0 – 1 ενώ στο 15’ ο Αξιώτης με δυνατό σουτ σημάδεψε σωστά και έκανε το 0 – 2. Ο Αστέρας μείωσε το σκορ στο 44’ με κοντινό πλασέ του Δημητριάδη ( 1 – 2), ενώ έφθασε στην ισοφάριση στο 60’ με ωραίο μακρινό σουτ του Στεφανάκη (2 – 2). Το τελικό 2 – 3, διαμόρφωσε ο Λολάκης στο 72΄ με ένα ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Κοκμότος, Κυρίτσης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μαρίνοβ, Α. Χατζημανώλης, Κιλασίν, Στεφανάκης (77’ Γκπυλιούμης), Σακαρέλης, ΜΝουδάτσος, Κουτής, Μ. Χατζημανώλης, ΔΑεληγιάννης (46’ Λούππος), Δημητριάδης (60’ Φωτάρας)
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Καμπούρης, Γουμαράς, Κωνσταντινίδης (72’ Νικολίτσης), Καψαλάκης, Λολάκης, Αξιώτης, Τόμπσον (69’ Καβάζης), Επιφάνης (24’ λ.τ. Μάτσης), Σαπαλίδης, Καρτάλης (56’ Π. Καμπούρης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments