Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Σπουδαίο “διπλό” του Αγίου Ισιδώρου

Σπουδαίο “διπλό” του Αγίου Ισιδώρου

0
Dodekanisos

Πολύ σημαντική νίκη σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος πέτυχε ο Άγιος Ισίδωρος ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας του Πολύστρατου Λαέρμων με 1 – 0 και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για να μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» έγινε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Το άγχος που είχαν οι παίκτες και των δυο ομάδων, έπαιξε σίγουρα σημαντικό ρόλο και δεν τους άφησε να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο και να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων. Στο πρώτο ημίχρονο πάντως ήταν ελαφρώς καλύτεροι οι γηπεδούχοι ενώ στην επανάληψη ο Άγιος Ισίδωρος έδειξε να πατάει καλύτερα, τουλάχιστον μέχρι και το 70’.

Το μοναδικό τέρμα επιτεύχθηκε στο 48’ με πλασέ μέσα από την μεγάλη
περιοχή του Μόσχου ( 0 – 1)

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πατσιόπουλος (Σπάρταλης, Λάζος)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Ερνίκιολης, Μπακαρής, Κωστίδης (78’ Παπαντωνίου), Καρπαθάκης, Μπάρτζος (85΄Κανέλλης), Κατσιμπράκης, Μπάλλα, Μάτσης, Γανωτάκης (64΄Αναστασιάδης), Χατζημιχαήλ, Γεωργαλλής (55’ Κυρίτσης)
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος, Δημητράκης, Διακοηλίας, Κουτρούλης, Θεοδωρίδης, Μ΄σοχος (78’ Παπανικολάου), Διακοπαρασκευάς (93’ Κωνσταντινίδης), Τζικανούλας, Γεωργαλλής, Κώτσος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments