Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ελπίζει στην παραμονή η Δόξα Καρδάμαινας

Ελπίζει στην παραμονή η Δόξα Καρδάμαινας

0
Dodekanisos

Πολλά παράπονα όμως από τη διαιτησία του Δημαράκη έχει η Δόξα Ψίνθου

Ολοζώντανη στο κυνήγι της παραμονής έμεινε η Δόξα Καρδάμαινας που κέρδισε τη Δάξα Ψίνθου με 1 – 0 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας. Ουσιαστικά, οι Κώοι έμειναν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και εξακολουθούν να ελπίζουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν σε γενικές γραμμές την υπεροχή και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 22’. Ο Ζερβός δέχθηκε μαρκάρισμα στην περιοχή από τον Τσοπάνογλουμε τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και να το μετατρέπει σε γκολ ο Χατζηαντωνίου. Για τη φάση αυτή διαμαρτύρονται οι «βυσσινί» οι οποίοι υποστηρίζουν ότι δεν υπήρχε πέναλτι.

Στην επανάληψη, η Δόξα Ψίνθου ανέβασε στροφές καθώς είχε και τον άνεμο υπερ της. Στις καθυστερήσεις μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν ο Καρίκης από θέση τετ α τετ πλάσαρε αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιακούμαρο. Οι φιλοξενούμενοι πάντως διαμαρτύρονται ότι ο Καρίκης πριν πλασάρει δέχθηκε τράβηγμα και ως εκ τούτου έπρεπε να δοθεί πέναλτι.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δημαράκης (Πατσιαούρας, Γεωργιτσόπουλος) από τον οποίο έχουν παράπονα οι φιλοξενούμενοι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ: Γιακούμαρος, Μουνούχος, Χατζηπαναγιώτης (46’ Παναγιώτου), Χατζησεβαστός, Κουρζής, Μποϊλής, Πης, Ζερβός (80’ Κόκκαλης), Χατζηαντωνίου (72΄Μαύρος), Αρκούδας (82’ Παντελής), Κάτση
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Σαββιδάκης, Κοσκινιώτης, Ορφανός Χ. (40’ Κασέλλης)(62’ Μάστορας), Κώστας, Τσούλλος, Μπουλουντίδης, Μπατέστας, Τσοπάνογλου, Καρίκης, Στεφανής, Κουνελλές.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments