Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Ζωντανός» έμεινε ο Άγιος Ισίδωρος

«Ζωντανός» έμεινε ο Άγιος Ισίδωρος

0
Dodekanisos

Κέρδισε δύσκολα τον Δαμάγητο και έμεινε κοντά στον Ορφέα. Παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι Θολοενοί

Κοντά στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ορφέα παρέμεινε ο Άγιος Ισίδωρος, ο οποίος κατάφερε να λυγίσει στο γήπεδο του την αντίσταση του σκληροτράχηλου Δαμάγητου τον οποίο κέρδισε με 1 – 0.

Η νίκη των γηπεδούχων ήταν αγγχωτική καθώς αφενός χρειάστηκε να περάσουν 77 λεπτά για να ανοίξουν το σκορ και αφετέρου στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Δαμάγητος ανέβηκε ψηλά και πίεσε αισθητά την άμυνα του Αγίου Ισιδώρου αναζητώντας την ισοφάριση.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή αλλά σε γενικές γραμμές το παιχνίδι μπορούμε να πούμε ότι ήταν μοιρασμένο. Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν πολύ ανοιχτό με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει από τη μια περιοχή στην άλλη.

Στο 77’ μετά από σέντρα στην περιοχή από τα δεξιά του Γεωργαλλής, ο Σαπαλίδης κοντρόλαρε μέσα στην περιοχή και σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 1 – 0.

Παράπονα από τη διαιτησία του Νίκου Διακοφιλιππή (Πλάτσης, Αυγενικού) έχει ο Δαμάγητος ο οποίος «φωνάζει» ότι μετά το γκολ του Αγίου Ισιδώρου δεν μπορούσε να πλησιάσει την αντίπαλη περιοχή.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Χαλκιόπουλος, Ταμπουράς, Γεωργαλλής, Σαπαλίδης, Βονάκης, Σαράντης (88’ Αναστασάς), Καψαλάκης, Διακοπαρασκευάς Π., Μερισιώτης, Στάππας (70’ Κώτσος), Καρτάλης (46’ Αεράκης)
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Αναγνώστου, Ζερβός, Γρηγοριάδης Αποστόλης, Κρητικός, Λενιού, Χατζησάββας, Γρηγοριάδης Μιχάλης (75’ Πασάλης), Μπαγιολάρι, Κυριαζάκος (85’ Καρπαθάκης), Πολυμένωφ (65’ Καβουκλής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments