Αρχική Ροδίτικα δελτία τύπου Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Γιώργος Τζεδάκης

Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Γιώργος Τζεδάκης

0
Dodekanisos

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Τζεδάκη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Ο κ. Τζεδάκης, Νομικός καθώς και Κινηματογραφιστής και Δημιουργός της ιστορικής σειράς «Μια σταγόνα Ροδιακής Ιστορίας, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές:

«Ο Γιώργος Χατζημάρκος με την στρατηγική στοχοθεσία και την στοχοπροσήλωσή του, είναι ο πολιτικός του οποίου τη δύναμη, το πάθος και την αποφασιστικότητα, αναγνωρίζουν πλέον όλοι, ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας. Πέρα από τα αδιαμφισβήτητα γεγονότα και τους ρυθμούς ανάπτυξης, νιώθω μια προσωπική αίσθηση ικανοποίησης και υπερηφάνειας κάθε φορά που γίνομαι μάρτυρας των μεγάλων έργων πνοής για τα νησιά μας και είναι αυτή η ίδια δυνατή αίσθηση που με οδηγεί στην απόφαση συμπόρευσης με τον Γιώργο Χατζημάρκο, ώστε να γράψουμε όλοι μαζί το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του τόπου μας.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments