Υποψήφιος και στις εκλογές του 2024 θα είναι ο Πούτιν

0
Dodekanisos

Την υποψηφιότητα του για τις προεκλογικές εκλογές του 2024 οι οποίες θα διεξαχθούν ανακοίνωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο ίδιος ανακοίνωσε τα σχέδια του και επίσημα κατά τη διάρκεια τελετής απονομής βραβείων για στρατιώτες που συμμετέχουν στην στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.

«Δεν θα κρύψω το γεγονός ότι είχα διαφορετικές σκέψεις σε διαφορετικές στιγμές. Αλλά αυτή τη στιγμή, έχετε δίκιο. Είναι στιγμές που πρέπει να ληφθούν αποφάσεις. Θα διεκδικήσω το αξίωμα του προέδρου», είπε μεταξύ άλλων ο Πούτιν.

Αυτή τη στιγμή, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας απολαμβάνει την συντριπτική υποστήριξη του κόσμου, σύμφωνα τουλάχιστον με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που έγιναν από ορισμένα Ρωσικά Ινστιτούτα κοινής γνώμης. Οι προεδρικές εκλογές στη Ρωσία θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Μάρτιο και θα περιλαμβάνουν τριήμερη ψηφοφορία, στις 15, 16 και 17 Μαρτίου. 0 71χρονος Πούτιν έχει διατελέσει μέχρι σήμερα, πρόεδρος της Ρωσίας για συνολικά τέσσερις θητείες – από το 2000-2008 και από το 2012-σήμερα. Επίσης υπήρξε προωθυπουργός μεταξύ 2008 και 2012. Εάν κερδίσει τις εκλογές το 2024, θα μπορεί να παραμείνει πρόεδρος μέχρι το έτος 2030, σύμφωνα με τα εξαετή όρια θητείας που τέθηκαν σε ισχύ το 2012.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments