Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Αγχώθηκε στο τέλος, αλλά τα κατάφερε και πάλι ο Διαγόρας

Αγχώθηκε στο τέλος, αλλά τα κατάφερε και πάλι ο Διαγόρας

0
Dodekanisos


Tην πέμπτη του εντός έδρας νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Διαγόρας ο οποίος επικράτησε σήμερα και του Παναθηναϊκού Β’ με 1 – 0 και πήρε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Οι «κυανέρυθροι» πέτυχαν το μοναδικό τους τέρμα μόλις στο 2’ με τον Τσιαντούλα. Το τέρμα αυτό ήταν τελικά αρκετό για να δώσει τη νίκη στον «γηραιό» ο οποίος συνέχισε το σερί του. Ήταν μια νίκη πάντως, δυσκολότερη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια στο Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας» μιας και στο τέλος οι γηπεδούχοι πιέστηκαν με ισοφάριση από τους «πράσινους». Παρόλα αυτά, είχαν τη δυνατότητα να «καθαρίσουν» το παιχνίδι νωρίτερα. Και στο πρώτο ημίχρονο όπου απώλεσαν πέναλτι με τον Μανιά (21’) και στο 68’ όταν ο ίδιος παίκτης από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ρούτσης (Κόρινθος) και «βοηθοί» του ήταν οι Οαναγιώτης Ζούλης (Αχαία) και Ζωή Παπαδόπουλου (Μακεδονία).
 Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:

Διαγόρας (Θωμάς Γράφας): Αυγερινός, Τσάβος (38’ Αρίας), Δημητρίου (87’ Σταματούλας), Ιγκνάτοβιτς, Μανωλάκης, Μασούρας, Μουντές, Τσιαντούλας, Φέκκας (77’ Λούκιτς), Πάρντο, Μανιάς

Παναθηναϊκός Β’ (Σωτήρης Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Φικάι (46’ Μαρτίνης), Βουτσάς (65’ Τουρκοχωρίτης), Μαντσίνι (56’ Νταμπίζας), Φουρτάδο, Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης, Λάμψιας (46’ Αθανασακόπουλος), Λιούμης (56’ Μπιλάλ).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments