Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Ξέρανε» τ’Αφάντου ο Μαυρομούστακος!

«Ξέρανε» τ’Αφάντου ο Μαυρομούστακος!

0
mavromoustakos lefteris
Dodekanisos

Η εκτός έδρας επικράτηση του Απόλλωνα Καλυθιών (1-0) μέσα στα Αφάντου επί της Αθλέτικο φέρνει τους Καλυθενούς ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και συνεχίζουν να είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Ο Απόλλωνας ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι πιέζοντας ψηλά την Αθλέτικο και θέλοντας να σκοράρει γρήγορα για να διώξει το άγχος από πάνω του. Στο 11’ ο Μαυρομούστακος σούταρε αλλά ο Γουργούλιας μπλόκαρε την μπάλα ενώ στο 17’ ο Καντιμοίρης σούταρε από πλεονεκτική θέση ψηλά άουτ. Στο 42’ ο Απόλλωνας κέρδισε φάουλ σε καλή θέση με τον πολύπειρο Μαυρομούστακο να αναλαμβάνει την εκτέλεση του στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γουργούλια που δεν κατάφερε να αντιδράσει (0-1).

Στην επανάληψη και με το σκορ να παραμένει ρευστό, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να διευρύνουν τη διαφορά αλλά και οι γηπεδούχοι πίεζαν για την ισοφάριση. Μάλιστα στο 49’ η Αθλέτικο με φάουλ του Λαουδίκου που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ροδίτη πλησίασε σε ένα γκολ. Στο 77’ο Καντιμοίρης σούταρε από καλή θέση για να δει τον Γουργούλια να αποκρούει ενώ τεράστια ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς έχασε ο Σπαχίου στο 87’ βρέθηκε απέναντι από τον Γουργούλια αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό με συνέπεια ο Γουργούλιας να αποκρούσει.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καραγιάννης που είχε για βοηθούς τον Καλκαβούρα και τον Σαρρή.
ΑΘΛΕΤΙΚΟ: Γουργούλιας, Μοσχηδιού, Ηλίας, Στάθης (85’ Σφουγγαριστός), Μοσχούς, Μπακίρης (67’ λ.τ. Τζελάι), Λαουδίκος, Λόγγος, Χαμάλης,  Μπάλλα, Καλογήρου
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.: Ροδίτης, Νικολός, Καλτσής, Κυρίτσης, Ζουρούδης (3’ λ.τ. Σαράντης, 83’ Σταυρής), Συμεωνίδης, Σπαχιού, Καντιμοίρης, Ταντίκης (75’ Αιντενίζ), Σαπαλίδης, Μαυρομούστακος

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments