Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ξεκίνησε με πεντάρα ο Άρης!

Ξεκίνησε με πεντάρα ο Άρης!

0
aris oloi
Dodekanisos

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Άρης Αρχαγγέλου επικράτησε εύκολα με 5-0 εντός έδρας της Δόξας Καρδάμαινας και μπήκε έτσι με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Στο πρώτο μέρος το σύνολο του Στάθη Φαρμακίδη ήταν εξαιρετικό αφού κατάφερε να σημειώσει τέσσερα τέρματα. Μόλις στο 1΄ ο Μπαϊρακτάρης μετά την πάσα του Κρεκούκια άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 17΄ ο Χατζηλιόντας εκτέλεσε φάουλ και ο Κρεκούκιας με κεφαλιά έκανε το 2-0. Το 3-0 για τους «κιτρινόμαυρους» ήρθε στο 22΄ με την κεφαλιά «ψαράκι» του Γκίκα. Στο 30΄ ο Κοντόγιαννος χρίστηκε και αυτός σκόρερ κάνοντας το 4-0 το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα της ανάπαυλας.

Στην επανάληψη η εικόνα του ματς δεν άλλαξε με τους προπονητές να πραγματοποιούν και τις αλλαγές τους. Ο Άρης συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και να πετυχαίνει στο 67΄ το 5-0 με τον Μάλλιο, που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαγιαννίδης (Κάζας, Τσιβίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Ζαρκαδούλας, Χατζηπέτρος, Κοντόγιαννος (46΄ Θεοδωρή), Τσελεπίδης, Γκίκας, Πομπού (46΄ Γιαννιού), Χατζηλιόντας, Μπαϊρακτάρης (61΄ Σακελλάρης), Κρεκούκιας, Μάλλιος (74΄ Κολιού)

ΔΟΞΑ Κ.: Τάλλαρος, Χατζηπαναγιώτης, Κόκκαλης, Μαύρος, Παντελής (60΄ Κουζούκας), Κόμπος (46΄ Μυξολούφης), Πης (74΄ Νάστος), Χατζηαντωνίου, Τσέλα (56΄ Τσιτσιλιάγκος), Καλούδης, Χαντάκαρος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments