Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ξεκίνημα όχι όπως το περίμενε…

Ξεκίνημα όχι όπως το περίμενε…

0
Dodekanisos

Με το …αριστερό μπήκε στο πρωτάθλημα της Football League η Ρόδος η οποία έμεινε στη λευκή ισοπαλία απέναντι στην Επισκοπή στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Οι «πράσινοι» έδειξαν επηρεασμένοι από τη μεγάλη αγωνιστική απραξία με αποτέλεσμα να μην έχουν ρυθμό και να συναντήσουν δυσκολίες απέναντι σε μια καλά οργανωμένη αμυντικά ομάδα. Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου είχε μεν την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που όμως δεν ήταν αρκετό για να της δώσει το δικαίωμα να φθάσει με αξιώσεις απέναντι από τα καρέ του Βουτζελά.

Στο 15’ μετά από γύρισμα που έγινε από τα αριστερά, ο Νάνι πήρε την κεφαλιά (με υποψία οφσαϊντ) από καλό σημείο αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 23’ ο Ανδρικόπουλος έκανε ένα επικίνδυνο γύρισμα από τα δεξιά και ο Τσιριγώτης εντελώς αφρούρητος λίγο έξω από τη μικρή περιοχή έκανε το πλασέ πάνω στην κίνηση αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 70’ ο Serediuc έκανε το σουτ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά ο Βουτζελάς μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 91’ ο Ανδρικόπουλος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΡΟΔΟΣ: Πίτκας, Νικολόπουλος, Καψάλης, Χούσι, Καραγεώργης, Μπαξεβάνος, Αρναρέλλης (56’ Λίχτι), Μαρτσάκης (66’ Serediuc), Δελαπόρτας (84’ Πεχλιβανόπουλος), Τσίπρας (84’Μακρής), Ritacco (66’ Γιόνδης)
ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Βουτζελάς, Ανδρέου, Sebastian, Ανδρικόπουλος, Γιαννούτσος, Πολυχρόνης, Παναγιωτίδης, Nani Ferreira, Σουμπασάκης (94’ Καραγιάννης) , Τσιριγώτης (83’ Τσόφλιος), Λίμα

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments