Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Λυτρωτής Χατζησάββας και μοιρασιά στη Ρόδο

Λυτρωτής Χατζησάββας και μοιρασιά στη Ρόδο

0
Dodekanisos

Σέντρα είχαμε έπειτα από 385 ημέρες στο πρωτάθλημα της Football League, όπου για τον Νότιο Όμιλο και στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής στο γήπεδο «Οικονομίδειο», ο Ιάλυσος υποδέχθηκε την Καλλιθέα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1. Η Καλλιθέα προηγήθηκε χάρη στο γκολ του Σταύρου στο 63ο λεπτό. Σε μία αρκετά ισορροπημένη αναμέτρηση, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, κυριάρχησε η ένταση και το σκληρό παιχνίδι η Καλλιθέα ήταν εκείνη που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Ιάλυσος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 97ο λεπτό με κεφαλιά του Χατζησάββα! 

Το ματς:

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες. Σταδιακά όμως άρχισαν να βγάζουν ένταση στο παιχνίδι, με σκληρές μάχες, ενώ η Καλλιθέα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Παρόλα αυτά υπήρχε ισορροπία στην αναμέτρηση και η πρώτη καλή στιγμή για το 1-0 ήταν για τον Ιάλυσο, όταν στο 20ο λεπτό ο Ρούσσος έκανε το σουτ από τα δεξιά με τον Χατζησάββα να μην προλαβαίνει να βάλει το πόδι του στην πορεία της μπάλας, η οποία πέρασε άουτ. Τα «αίματα» άναψαν προς στιγμήν στο 28ο λεπτό, καθώς υπήρξε αψιμαχία εκτός φάσης μεταξύ Καλύβα – Χατζησάββα. Ο πρώτος έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, υπήρξε μία σύρραξη των παικτών, ωστόσο ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι με ελεύθερο. Στο 36’ ο Παπαγγέλης έφυγε στην αντεπίθεση από τα αριστερά, αλλά ο Ανδρούτσος με γρήγορη έξοδο αποσόβησε τον κίνδυνο. Στο 40ο λεπτό ο Παπαδόπουλος έκανε την προβολή εξ επαφής από τα αριστερά, με την μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς και να περνάει άουτ. Οι δύο ομάδες πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια με το σκορ στο απόλυτο μηδέν.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Ιάλυσος που εισήλθε πιο συγκεντρωμένος στο δεύτερο ημίχρονο, ανέλαβε τα ηνία του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό ο Χατζησάββας κέρδισε φάουλ σε εξαιρετικό σημείο, ο Ρούσσος εκτέλεσε όμως μπλόκαρε εύκολα ο Κουρεπίνης. Στο 59′ ο Στούπης εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξία, ο Σταύρου έπιασε την κεφαλιά, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ. Κόντρα στην ροή του αγώνα, στο 63ο λεπτό η Καλλιθέα άνοιξε το σκορ, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπαγγέλη από τα δεξιά, η μπάλα από τις κόντρες χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στρώθηκε στον Σταύρου ο οποίος έκανε το 0-1. Στο 78′ ο Παπουτσογιαννόπουλος εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ από τα δεξιά, αλλά μάζεψε εύκολα ο Κουρεπίνης. Στο 85′ έπειτα από σέντρα του Παπουτσογιαννόπουλου η μπάλα φάνηκε να χτυπάει στο χέρι του Ενβέμ, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε «παίζεται». Ο Ιάλυσος συνέχισε να πιέζει και στο 97ο λεπτό κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης με την καρφωτή κεφαλιά του Χατζησάββα. Τελικό αποτέλεσμα 1-1.

 

 

Διαιτητής: Ματθαίος Βουρνέλης του συνδέσμου Μακεδονίας.

Βοηθοί: Αργύρης Νταβέλας & Αναστάσιος Φράγιος του συνδέσμου Μακεδονίας.

Τέταρτος: Χρήστος Κακουλίδης του συνδέσμου Θράκης.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Βαγγέλης Κατσιδώνης του συνδέσμου Δωδεκανήσου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ιάλυσος (Ευάγγελος Χαντές): Ανδρούτσος, Γκέζος, Μπουσάι (71′ Γιώργου), Καρπαθάκης, Καντούτσης (55′ Τερζίου), Σκεντεράι, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρούσσος (71′ Σταθόπουλος), Χατζησάββας, Παπαδόπουλος, Μαστραντωνάκης (89′ Χριστόπουλος).

Καλλιθέα (Γιώργος Κούτσης): Κουρεπίνης, Μουσταφίδης, Κρητικός, Καλύβας, Χοτζάλι, Παπαγγέλης, Σταύρου (83′ Παντελίδης), Χαντέ (71′ Ενβέμ), Στούπης, Μαρουκάκης (81′ Στεβάνοβιτς), Καββαδίας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments