Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Χάσταλης: Να, γιατί παραιτήθηκα!

Χάσταλης: Να, γιατί παραιτήθηκα!

0
xastalis2
Dodekanisos

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση από την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Έμπωνας και όχι μόνο, μίλησε στην εκπομπή του αθλητικού συντάκτη Δημήτρη Δραγάτη στον Ραδιοφωνικό σταθμό TOP FM ο Χρυσόστομος Χάσταλης. Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση:
<<Η απόφαση μου να παραιτηθώ δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό.Νομίζω η πορεία μας έως τώρα ήταν πολύ καλή έχοντας βγάλει και ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα.Θεωρώ ότι υπήρξε μια κόπωση από τη μεριά μου λόγω των πολλών ωρών της ενασχόλησής μου, συν κάποια άλλα θέματα με ανάγκασαν να πάρω αυτή την απόφαση. Η συνεργασία με όλους ήταν άψογη. Νομίζω οτι πρέπει να επιλέγεις τη στιγμη να φεύγεις από κάπου και θεωρώ οτι ήταν το καλύτερο για όλους>>.

Γιατί παραιτήθηκε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή:
<<Συσσωρεύονται κάποια πράγματα στην πορεία άλλωτε μικρά ή μεγαλύτερα. Επειδή λειτουργώ και με το συναίσθημα αισθάνθηκα ότι αυτό είναι σωστό που έπρεπε να κάνω. Δεν έχω κανένα παράπονο από διοίκηση και παίχτες, η ομάδα πήγαινε καλα. Ήταν καθαρά προσωπική μου απόφαση>>.

Αν το δούμε σε κάποια άλλη ομάδα στο άμεσο μέλλον:
<<Γιατί οχι ,το ποδόσφαιρο είναι τρόπο ζωής, θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που μ΄αρέσει έχω πολύ όρεξη για την προπονητική. Συνεχίζω να προπονώ την εφηβική ομάδα του Ιάλυσου. Στην πορεία αν υπάρξη κάτι που με ενδιαφέρει και έχει μια προοπτική, φυσικά>>.

Για τις δυνατότητες της φετινής Αναγέννησης:
<<Έχω πολύ εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα, αποτελείται από καταπληκτικά παιδιά και καλούς ποδοσφαιριστές .Σίγουρα Ο Αστέρας Παστίδας είναι το φαβορί του ομίλου αλλά η Αναγέννηση έχει προοπτική, έχει θέση τουλάχιστον στην τριάδα. Σημαντικός παράγοντας θα είναι και η επιστροφή στο γήπεδό της.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίχτες μου και σίγουρα με κάποιους από αυτούς θα ξανασυνεργαστώ στο μέλλον>>.

Παναγιώτης Κεπέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments