Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Windsurfing: Ο Ρώσος πρωταθλητής Yegor Popretinskiy στη Ρόδο

Windsurfing: Ο Ρώσος πρωταθλητής Yegor Popretinskiy στη Ρόδο

0
φωτο: Μιχάλης Καστρουνής
Dodekanisos

Μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση για το κοινό της Ρόδου θα έχει την ευκαιρία να κάνει την Κυριακή ο Ρώσος αθλητής του windsurfing (freestyle) Yegor Popretinskiy.

Ο ίδιος ως καλεσμένος της σχολής Surf Power του Alexey Vlasov (στην οποία προπονητής και διευθυντής είναι ο Ρόδιος πρώην αθλητής και της Εθνικής ομάδας Αχιλλέας Τζήμας) στην παραλία της Ιαλυσού (δίπλα από το ξενοδοχείο Sun Beach), θα έχει την ευκαιρία να δείξει στον κόσμο τα μυστικά του αθλήματος από τις 4 μ.μ. έως και τις 7 μ.μ.

Ο Yegor Popretinskiy είναι …μόνιμος πρωταθλητής Ρωσίας τα τελευταία δέκα χρόνια ενώ συμμετείχε και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα freestyle που έγινε πριν από μερικές ημέρες στην παραλία του Θεολόγου. Είναι γεννημένος στις 8 Οκτωβρίου του 1986 και ασχολείται με το windsurfing από το 1999. Ήταν μέσα στους δέκα καλύτερους αθλητές στον κόσμο την διετία 2008 – 2010 και στην Ευρώπη το 2008, το 2011 και το 2014. Είναι ένα από τα βαριά ονόματα του χώρου και η παρουσία του στο νησί μας είναι πολύ τιμητική. Υπενθυμίζουμε ότι η Ρόδος αποτελεί ένα από τα σημαντικά spot σε όλο τον κόσμο για windsurfing.

Για τον λόγο αυτό δεν είναι τυχαίο ότι πάντα στο νησί μας έρχονται μεγάλα ονόματα του χώρου. Ο Yegor Popretinskiy φιλοξενήθηκε το τελευταίο διάστημα από τον Αχιλλέα Τζήμα και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τεχνικές απόψεις για το windsurfing. O Popretinskiy συνοδεύεται από τη μάνατζερ του Lyubov Solovyeva.

φωτο Μιχάλης Καστρουνής
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments