Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Βαθμολογική ανάσα για τον Ιάλυσο!

Βαθμολογική ανάσα για τον Ιάλυσο!

0
Dodekanisos

Μια σημαντική νίκη που της δίνει μεγάλη βαθμολογική ανάσα πέτυχε ο Ιάλυσος με 2-1 επί της ΕΛΛΑΣ Σύρου, για την 20η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής του 3ου ομίλου. Οι τοξοβόλοι προηγήθηκαν με τον Εμπουμπά, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Ωστόσο η ομάδα του Παναγιώτη Σπάρταλη δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, πήρε εκ νέου προβάδισμα το οποίο και κράτησε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης. Ενώ την επόμενη αγωνιστική θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Παναργειακό.

Το παιχνίδι :

Στο 34′ ο Γιώργου εκτέλεσε ένα φάουλ από τα αριστερά η μπάλα πέρασε από όλους και ο Εμπουμπά με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ 1-0.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Ο Μπακατσέλος πρόλαβε την έξοδο του Τσιγάρου και με προβολή έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 64′ ο Γιώργου έβγαλε μια σέντρα από τα δεξιά η μπάλα κατέληξε στον Δωματά ο οποίος πρόλαβε την άστοχη έξοδο του Παπαδόπουλου και έβαλα μπροστά στο σκορ τους Τοξοβόλους. Με 10 παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η ΕΛΛΑΣ Σύρου έπειτα από την δεύτερη κίτρινη που είδε ο Ζαφείρη στο 76′. Με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει νικητή τον Ιάλυσο και να πανηγυρίζει μια πολύτιμη νίκη.

ΓΑΣ Ιάλυσος: Παναγιώτης Σπάρταλης: Τσιγάρος, Καραγεώργης, Χότζα, Γιώργου, Δωματάς (88′ Τζουανάκης), Αθανασίου, Εμπουμπά, Κατσούκης (65′ Χατζησάββας), Χατζηνικόλας (81′ Βλαχάβας), Κάμπα, Ιντρίζι

ΕΛΛΑΣ Σύρου: Παναγιώτης Χριστοφιλέας: Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Παράβαλος, Μούντριχας, Μπόσιο, Πρεβεζιανός (86′ Καρμοίρης), Κόντσι, Μηνάς, Μάγκας (86′ Κασάπης), Οικονομόπουλος, Μπακατσέλος (70′ Λαντίκας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments