Αρχική Αθλητικά νέα Δεύτερη νίκη και για την Κ16 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου!

Δεύτερη νίκη και για την Κ16 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου!

0
Dodekanisos

Μετά την Κ14 και η Κ16 της ΕΠΣ Δωδεκανήσου πέτυχε την δεύτερη της νίκη επί της αντίστοιχης της ΕΠΣ Λέσβου με σκορ 4-1 για το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων! Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι έληξε ισόπαλο, ωστόσο η ομάδα του Τριχιά στην επανάληψη έβαλε κάτω την μπάλα και με ένα γρήγορο γκολ πήρε εκ νέου προβάδισμα. Σε διάστημα τριών λεπτών ο Παπαχαραλάμπους «καθάρισε» την νίκη με δυο προσωπικά τέρματα!

Το παιχνίδι:

Στο 33′ ο Καμπούρης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Τριχιά. Τρία λεπτά πριν την λήξη για το ημίχρονο ο Πλούκος με προβολή προ του Ποβάζνι έκανε το 1-1.

Αυτογκόλ από τους φιλοξενούμενους με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Πούμπα εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα αριστερά, και με κεφαλιά ο Νταλαμπίρα την έστειλε στο βάθος της εστίας του για να δώσει εκ νέου προβάδισμα στους γηπεδούχους 2-1.

Στο 81′ στην καρδιά της άμυνας ο Παπαχαραλάμπους πήρε την κεφαλιά έπειτα από την σέντρα που βγήκε από τα αριστερά και έκανε το 3-1. Δύο λεπτά αργότερα ο παίκτης της Αναγέννησης Ασφενδίου βγήκε τετ-α-τετ με τον Μανούσο και με ήρεμο πλάσε έστειλε την μπάλα στην εστία του ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Πηδιάκης, Γιαννούλης

ΕΠΣ Δωδεκανήσου Κ16: Γιώργος Τριχιάς: Ποβάζνι, Καρασάββας, Χύσα Κ, Γκιντάνης (77′ Χαντάκαρος), Καρνέζος, Πούμπα, Σταφυλαράκης (46′ Ψαρρής), Λουιζάκης, Χύσα Λ (70′ Παπαμανώλης), Παπαχαραλάμπους, Καμπούρης

ΕΠΣ Λέσβου Κ16: Γιώργος Κομνηνός: Μανούσος, Κωνσταντίνου, Καρέκος (46′ Τριανταφύλλου), Ψυρούκης, Χασάνι (21′ Σαχλού, (80′ Καραφασούλης), Γεωργίου, Ντέντια, Χαμαλέλλης (29′ Πλούκος), Γιαννακίδης, Νταλαμπίρας, Τακτικός

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments