Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πικρή ισοπαλία για τον ΑΕΡΑ!

Πικρή ισοπαλία για τον ΑΕΡΑ!

0
Dodekanisos

Μέχρι το 90′ κρατούσε το τρίποντο στα χέρια του η ομάδα του ΑΕΡΑ, αλλά ένα φάουλ στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων του στέρησε την μεγάλη νίκη που θα είχε πετύχει απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας για την 20η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Οι γηπεδούχοι είχαν στον πάγκο τον νέο τους προπονητή, Δημήτρη Γκάιδα. Για την επόμενη αγωνιστική ο ΑΕΡΑ έχει μια εκτός έδρας δύσκολη αποστολή απέναντι στον ΠΑΣ Κορίνθου.

Το παιχνίδι :

Η πρώτη καλή στιγμή του ΑΕΡΑ ήταν στο 22′ όταν το σουτ του Γκέτσι πέρασε ελάχιστα άουτ, για να απαντήσει δυο λεπτά αργότερα η Θύελλα με κεφαλιά του Μαρτίνου την οποία έδιωξε ο Καπούταγλης. Στο 39′ ο Κουτσιανικούλης έβγαλε την σέντρα στον Γκέτσι ο τελευταίος πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και πλάσαρε, η μπάλα βρήκε στον Ανδρίκο και στην προσπάθεια του να την διώξει έβαλε αυτογκόλ.

Οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει καλά τους χώρους προκυμμένου να κρατήσουν το αποτέλεσμα, όλα αυτά μέχρι τις καθυστερήσεις. Οι φιλοξενούμενοι στην τελευταία φάση του αγώνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκούμα ισοφάρισαν το παιχνίδι και στέρησαν την νίκη και τους τρεις βαθμούς από τον ΑΕΡΑ.

ΑΕΡ Αφάντου: Δημήτρης Γκάιδας: Καπούταγλης, Κορλός (78′ Σταματούλας), Στοίνοβιτς, Παναγιωτόπουλος, Σουλάι, Φερεντίνος (82′ Κιοσέογλου), Κουτσιανικούλης, Λαθούρης, Γκέτσι (90′ Λεσάι), Νόνης, Ζέλεφ

Θύελλα Ραφήνας: Νίκος Μεσολογγής : Κούμης, Φύτρος, Φλώρος, Κοντογιάννης, Ανδρίκος, Ντάφλας (65′ Σουλτανίδης), Αγγελής, Μαρτίνος (86′ Ντολλάνι), Κωστάκης (72′ Παρασκευόπουλος), Γκούμας, Χίσο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments