Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Συνεχίζεται το αρνητικό σερί για τον Διαγόρα!

Συνεχίζεται το αρνητικό σερί για τον Διαγόρα!

0
Dodekanisos

Άλλη μια ήττα υπέστη ο Διαγόρας αυτή την φορά επί του Ιωνικού στο Δημοτικό Στάδιο την Νίκαιας με 1-0, για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Ιωνικός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, και προηγήθηκε στο 38′ λεπτό ο Νταουντά με κεφαλιά νίκησε τον Λαδά και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στην επανάληψη οι Νικαιώτες έλεγχαν το παιχνίδι, ο Διαγόρας πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να πιέσει αλλά δεν βρήκε τους χώρους. Αυτή είναι η τέταρτη διαδοχική ήττα για τον Γηραιό που πλέον βρίσκεται στην έκτη θέση με 22 βαθμούς, και δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρει κάποιο βαθμό. Την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί στην έδρα του τον Τηλυκράτη.

Ιωνικός: Δημήτρης Σπανός: Χριστοδούλης, Ιμεραλιλάι, Τασουλής, Σαλίνας (78′ Οικονομίδης), Ντάουντα (93’ Δρίτσας), Γιακουμάκης (87′ Γκαρντάφσκι), Γκοράνοφ, Σερπέζης, Γκίνη, Ζάχαβι, Σαλαζάρ (93′ Οικονομόπουλος)

Διαγόρας: Θωμάς Γράφας: Λαδάς, Αρίας (70′ Τσάβος), Μανωλάκης, Σταματούλλας, Δημόπουλος (39′ λ.τ. Μουντές), Παπατόλιος, Βολάκης (61′ Αντεσίνα), Τσιαντούλας (70′ Φέκκας), Μασούρας, Λεσάι, Μανιάς

Τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου:

16η αγωνιστική
Σάββατο 27 Ιανουαρίου
Τηλυκράτης-Ολυμπιακός Β 2-2
(6’ πεν. Ντοναλντόνι, 63’ Φοφανά / 9’, 54’ Βλαχομήτρος)
Κυριακή 28 Ιανουαρίου
Παναθηναϊκός Β-Γιούχτας 2-1
(38’ Μαζάρ, 55’ Σαρδέλης / 33’ Λώλης)
Καλλιθέα-Αιγάλεω 1-0
(32’ πεν. Ματίγια)
Ηλιούπολη-Καλαμάτα 1-0
(14’ Λατίνοβιτς)
Παναχαϊκή-Χανιά 2-1
(60’ Πατρινός, 87’ Μπάρετ / 51’ Μάναλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments