Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Υπέγραψε την …καταδίκη του! (video)

Υπέγραψε την …καταδίκη του! (video)

1
asteras aris
Dodekanisos

Την …καταδίκη του υπέγραψε ο Αστέρας Μασσάρων
ο οποίος δεν μπόρεσε να περάσει νικηφόρα από εκεί που όλες οι υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος πέρασαν. Την έδρα δηλαδή της ΑΕ Κως. Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου έμεινε στο 2 – 2 δεχόμενοι το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις και έτσι έμεινε πίσω σε ότι έχει να κάνει με τη «μάχη» της παραμονής. Οι παίκτες των γηπεδούχων έκαναν μια από τις καλύτερες φετινές τους εμφανίσεις και κατάφεραν να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό μετά από 20 αγωνιστικές.
Στο 44’ ο Μίρτσεβ ανατράπηκε από τον Ντιμιτρίεβιτς και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μουσακίνιας (0 – 1).
Στο 68’ μετά από φάουλ του Μπεκιρλάρθι, ο Καννελόπουλος με κεφαλιά από κοντά ισοφάρισε σε 1 – 1.
Στο 72’ ο Μουσακίνιας και πάλι με διαγώνιο σουτ έκανε το 1 – 2 αλλά στο 94’ ο Πιατόπουλος με σουτ έστειλε τη μπάλα στη γωνία κάνοντας το 2 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παρχαρίδης και «βοηθοί» του ήταν οι κ. Κρικόγλου και Κοντοβασίλης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΩΣ: Ντιμιτρίεβιτς, Γκέτσιος (64′ Καραμούτας – 84′ λ.τ. Σαρηγιάννης), Κωνσταντινίδης, Καματερός, Λαζαρίδης, Δραμουντανής (21′ λ.τ. Κανελλλόπουλος), Πιατόπουλος, Εμμανουήλ, Σπύρου, Κόπελλος, Μπεκιρλάρι.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Νέσγος, Χατζημανώλης, Παπαδόπουλος Ι., Διακοβασιλείου (84′ Χατζηκώστας), Παπαδόπουλος Κ., Κατσούρος, Λούππος, Λαουδίκος (88′ Χατζηπαυλής), Μουσακίνιας (91′ Kότκα), Διονυσακόπουλος, Μίρτσεφ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

{youtube}t8qYivU0R3o{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ
11 years ago

ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ…ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΔΙΦΙΛΗ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ 30 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ…ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΣΑΡΙ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ…