Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Τσίμπησε» βαθμό ο Διαγόρας Βατίου!

«Τσίμπησε» βαθμό ο Διαγόρας Βατίου!

0
apollon vati
Dodekanisos

Με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) έφυγε από το γήπεδο Καλυθιών ο Διαγόρας Βατίου, αφού κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του στις ορέξεις του Απόλλωνα. Το παιχνίδι είχε πάθος για την νίκη, δύναμη, καλές ενέργειες σε αραιά διαστήματα και έγινε μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα, πίεσαν για το γρήγορο γκολ αλλά στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και μάλιστα στο 20΄ είδαν την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Κουφάλη μετά από σουτ με πολλά φάλτσα του Κώστα έξω από την περιοχή. Ο αγώνας κύλησε μοιρασμένος μέχρι την λήξη του ημιχρόνου με τον Διαγόρα να έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία και να βγαίνει στις γρήγορες αντεπιθέσεις, ενώ ο Απόλλωνας παρά τις προσπάθειες των παικτών του δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να διασπάσουν την άμυνα του αντιπάλου τους, πίεσαν αλλά τις επικίνδυνες καταστάσεις τις δημιουργούσαν από στημένες φάσεις. Ωστόσο και σε αυτές τις περιπτώσεις οι τελικές τους επιλογές δεν ήταν οι απαιτούμενες, με αποτέλεσμα να περιοριστούν στον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ να σημειώσουμε πως έχουν αρκετές αγωνιστικές να γευτούν την νίκη. Από την πλευρά τους οι Βατενοί συνέχισαν την καλή αμυντική λειτουργία και κυνηγούσαν το γκολ πάλι με τις αντεπιθέσεις αλλά δεν κατάφεραν να βρεθούν σε θέση βολής και να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτησία: Κόλλιας- Στεφανάκης Β.- Σταυρούλιας.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Κουφάλης, Κίτσος, Ταντίκης (65΄ Τσαλίκης), Σαββούλης, Φυλακούρης, Σκόρπος, Δημητράς, Σταυρής, Παπανικολάου, Μαυρομούστακος, Κυρίτσης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Αναστασάς, Γιαννακόπουλος, Ζωάννου Μ., Αδάμος, Μοσχής, Ντόστι, Ζουρούδης, Παπαδόπουλος ( 93΄λ.τ. Κόττορος), Παπουρδάνος, Φτάκλας (84΄Αποστόλου), Κώστας (87΄Ζαχαρίας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments