Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Λαμπάδα στον Ντάνη!

Λαμπάδα στον Ντάνη!

0
ntani
Dodekanisos

Ένας εκπληκτικός Ντάνη που είχε …κατεβάσει τα ρολά, εμπόδισε τον Κολοσσό Κάστρου από το να πάρει τις τρεις βαθμούς της νίκης στο γήπεδο Κοσκινού. Η ομάδα της Παλιάς Πόλης αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον ΑΣ Χάλκης σε παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Κοσκινού. Το τελικό αποτέλεσμα αποτελεί «μαγική εικόνα», δεδομένου ότι ο Κολοσσός δημιούργησε πολλές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε γκολ αν δεν ήταν ο τερματοφύλακας του ΑΣ Χάλκης που βρέθηκε σε πολύ μεγάλη ημέρα. Στο πρώτο ημίχρονο πάντως, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν με ανορθόδοξο τρόπο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και το παιχνίδι ήταν από μέτριο έως κακό. Στην επανάληψη πάντως, οι παίκτες του Κολοσσού κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Επειδή μάλιστα το ποδόσφαιρο σε αρκετές των περιπτώσεων προσφέρει άγρια ομορφιά, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν στο τέλος να σημειώσουν αυτοί το γκολ και να πάρουν ακόμα και τη νίκη!
Το φιλμ του αγώνα
Το πρώτο σουτ του αγώνα το έκανε ο Παπαλαζάρου στο 11’με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καστανάκη.
Στο 20’ ο Μπανγκούρας έκανε το κοντινό σουτ αλλά ο Ντάνι εύκολα απόκρουσε τη μπάλα.
Στο 25’ ο Χατζησάββας μπήκε δυνατρά στην περιοχή από τα αριστερά και έκανε το σουτ αλλά ο Ντάνη έπεσε στη γωνιά του και απόκρουσε τη μπάλα.
Στο 49’ ο Θεοδώρου έκανε ένα ωραίο μακρινό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 52’ ο Χατζησάββας έκανε ωραία πάσα στον Μικκιού. Αυτός πλάσαρε στη δεξιά γωνία αλλά ο Ντάνη και πάλι απόκρουσε.
Στο 62’ σχεδόν από την τελική γραμμή, ο Μικκιού έκανε το σουτ αλλά ο Ντάνη με διπλή προσπάθεια απόκρουσε τη μπάλα και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Στο 68’ ο Βαρέλης έκανε την καρφωτή κεφαλιά αλλά ο Κουτσογούλας έδιωξε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Στο 75’ ο Έλληνας έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΣ Χάλκης απόκρουσε εντυπωσιακά.
Στο 79’ ο Μικκιού μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε από θέση τετ α τετ αλλά ο Ντάνη ήταν και πάλι εκεί!
Στο 88’ μετά από αντεπίθεση του ΑΣ Χάλκης ο Ντούπης έκανε το σουτ αλλά ο Καστανάκης απόκρουσε.
Στο 90’ ο Παπαστεργής έκανε του ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 91’ ο Διακαναστάσης εκτέλεσε το φάουλ και ο Έλληνας έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελαφρώς δίπλα από το δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Θεόδωρου Χατζησάββα. Οι παίκτες του Κολοσσού μάλιστα λίγο πριν στον αγώνα φώναξαν δυνατά το όνομα «Σταμάτης», του συμπαίκτη τους που έχασε τον πατέρα του.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Διακαναστάσης, Έλληνας και Μικκιού. Κορυφαίους του ΑΣ Χάλκης και του αγώνα ο Ντάνη. Καλοί ήταν και οι Ψαράς και Δράμη.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Καρκαλιανίδης, Σάββενας). Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Κολοσσού Κώστας Πάττας φανερά εκνευρισμένος, επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή και τον «βοηθό» του Παναγιώτη Σάββενα. Στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν και παράγοντες του Κολοσσού με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Ο Κολοσσός ζήτησε δυο φορές πέναλτι. Μια στο 25’ σε χέρι του Νίκανδρου και άλλη μια στο 35’ σε μαρκάρισμα του Μπανγκούρα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καστανάκης, Γιαννακάς (67’ Βαρέλης), Έλληνας, Σαββίδης, Θεοδώρου, Αλαφάκης, Μικκιού, Μέντος, Χατζησάββας (85’ λ.τ. Κοσμάς), Μπανγκούρας, Διακαναστάσης
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ντάνη, Αγγελής, Ψαράς, Κωστίδης, Ντούπης, Νικάνδρου, Παπαστεργής, Κουτσογούλας (75’ Καβουκλής), Παπαλαζάρου, Πανούσης (60’ Βασιλείου), Δράμη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments