Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έπαιξε όσο χρειαζόταν…

Έπαιξε όσο χρειαζόταν…

0
orfeas aera
Dodekanisos

Αν και δεν είχε σπουδαία απόδοση ο ΑΕΡΑ απέναντι στον Ορφέα, ωστόσο δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει δύο γκολ(0-2) και να πάρει την νίκη και τους πολύτιμους βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν κουρασμένοι αλλά αυτό δεν ήταν εμπόδιο στο να περάσουν με νικηφόρο αποτέλεσμα από το γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να σταθούν αξιοπρεπώς, δίνοντας βάρος στην αμυντική τους λειτουργία και επιθετικά κοίταξε να φτάσει στο γκολ με αντεπιθέσεις. Το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν σίγουρα τους επηρέασε και ίσως μάλιστα ορισμένοι να πίστεψαν πως το σκορ θα έπαιρνε διαστάσεις αλλά διαψεύστηκαν. Οι ερυθρόλευκοι μετά το 2-0 έλεγχαν το ματς και πήγαν στα αποδυτήρια με καλή ψυχολογία. Στο δεύτερο μέρος ο Ορφέας θέλησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο του αλλά δεν μείωσε το σκορ. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και οι απειλές για την εστία του Μαθιού ήταν περισσότερο σε ατομικό επίπεδο παρά συλλογικό επίπεδο.
Ο Τσετιροκλής στο 3΄ εκτέλεσε το φάουλ στο πρώτο δοκάρι και ο Κανάτας με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαθιού.
Με ωραία ατομική προσπάθεια ο Γιαννακάκης, από δεξιά στο 35΄, με αριστερό συρτό σουτ νίκησε για δεύτερη φορά το Μαθιό «γράφοντας» το 0-2 για την ομάδα του.
Διαιτησία Αντωνάς- Μπερδεμπές- Λάζος
ΟΡΦΕΑΣ: Μαθιός, Τσικούρης, Γαλουζής, Στόιος, Γεωργιάδης, Θεοδοσίου, Μετάι, Γκρέμσι, Ροδοσινιώτης (65’ Τσαγγάρης), Ζωάννου (78’ Οσάφι), Ροδίτης (46’ Παπαδόπουλος)
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Γιαννακάκης, Δανάς, Φωτεινής, Κατσιδώνης, Παιζάνος, Τσετιροκλής, Κανάτας (67’ Θ. Λυριστής), Τριχιάς (57’ Μ. Λυριστής), Τσαγκάρης, Πλύγκος (84’ Α. Νικολής)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments