Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Τσίμπησε» το βαθμό ο Ορφέας

«Τσίμπησε» το βαθμό ο Ορφέας

0
orfeas2016
Dodekanisos

 

Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν σήμερα ΑΣ Τήλος και Ορφέας σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του πρώτου και άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου (1ος όμιλος).

Ο Α.Σ. Τήλος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας πέναλτι με τον Μερκούρη Μόσχου, ωστόσο, στο 43ο λεπτό ο έμπειρος μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας του Ορφέα κάνοντας το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα που πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» της πόλης μας ανέβασαν την απόδοση τους και πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 71ο λεπτό με κοντινή προβολή του Βασίλη Λουκίσσα, έπειτα από παράλληλη πάσα του Άρη Κούτσι.
Ο Ορφέας είχε και δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Τσαγγάρη και Κούτσι.
Πολύ καλή η διαιτησία του Σταμάτη Αντωνά και των βοηθών του Μπέκα και Καλκαβούρα, που δέχθηκαν τα συγχαρητήρια των δύο ομάδων.
Οι συνθέσεις
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Μόσχου, Σακελλάρης Κυρ., Οίκουτας, Χριστοφής, Γερογιάννης (89 Ρούκο), Σακελλάρης Η., Σακελλάρης Κωσ. (75 Βασιλόπουλος), Ανγκόλι, Οικονόμου
ΟΡΦΕΑΣ: Γιανούλι, Τσικούρης, Αντωνιάδης, Κούτσι, Γεωργιάδης (89 Πρωτόπαπας), Λουκίσσας, Τσαγγάρης, Λόσε, Κρητικός, Μαντάρ (55 Καρπάτσης) (82 Βισβίκης), Μόσχου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments