Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Είστε βρώμικοι από την κορυφή μέχρι τα νύχια!»

«Είστε βρώμικοι από την κορυφή μέχρι τα νύχια!»

12
ippotes oloi
Dodekanisos

 

Μετά την δικαίωση του Απόλλωνα Καλυθιών στην ένσταση που είχε καταθέση κατά του κύρους του αγώνα με τους Ιππότες, η ομάδα της Παλιάς Πόλης εξέδωσε μια σκληρή… ανακοίνωση – απάντηση. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«ΣYΓXAPHTHPIA ΓIA THN MEΓAΛH NIKH TOY AΠOΛΛΩN KAΛYΘIΩN EΠI THΣ OMAΔOΣ MAΣ !!!!!H AΞIA THΣ NIKHΣ AYTH BEBAIA EXEI MEΓAΛH BAPYTHTA ΛOΓO THΣ HΛIKIAΣ TΩN ΠAIΔIΩN MAΣ!! KOYΛOYPIΩTHΣ 14 ETΩN .ΣAPANTHΣ 14 ETΩN.MAKPAΣ 14 ETΩN.ΦOYKAPAΣ 15 ETΩN.MINAI 15 ETΩN APETOΓΛOY 15 ETΩN NTAIΛANI 15 ETΩN NTOYΣKOY 17 ETΩN KAPAΓIANNHΣ 18 ETΩN.TO AΠOTEΛEΣMA EΛHΞE IΣOΠAΛO 1-1MEΣA ΣTON AΓΩNIΣTIKO XΩPO KAI MENONTAΣ ME 10 ΠOΔOΣΦAIPIΣTEΣ AΠO TO 70. OI ΠPAΓMATIKOI NIKHTEΣ EINAI TA ΠAIΔIA MAΣ AYTA ΠOY EΠAIΞAN ΓIA TON ΠΛHΓΩMENO EΓΩIΣMO TOY ΠPΩTOY ΓYPOY OTAN AΓΩNIΣTHKAME ME MIΣH OMAΔA KAI ΔEN MAΣ ΣEBAΣTHKATE ΠOΔOΣΦAIPIKA.TΩPA AN ΘEΛETE TETOIO ΠPΩTAΘΛHMA EΛATE NA ΣAΣ ΔΩΣOYME ENA KYΠEΛΛO AΠO TO TZAMΠO.OΣO ΓIA TOYΣ KAΛOΘEΛHTEΣ ΠAΛIOYΣ ΦIΛOYΣ THΣ OMAΔAΣ KAI ΨEYTOΠAPAΓONTEΣ ΓEITONIKHΣ OMAΔAΣ ΘEΛOYME NA ΣAΣ ΔHΛΩΣOYME ΠΩΣ H OMAΔA MAΣ ΘA ΣΩΘEI KAI MAΣ EIΣTE ANEΠIΘYMHTOI ΨEYTIKOI KAI BPΩMIKOI AΠO THN KOPYΦH MEXPI TA NYXIA.IΠΠOTEΣ MIA ZΩH».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Opados
Opados
7 years ago

Εκεί εσείς στους ιπποτες , όταν ερχεσται στο νησί και δείτε πολλά φώτα , μην άρχιζε τις και φωνάζετε ΦΩΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Οι στύλοι της Δεης είναι!

maik
maik
7 years ago

Ρε λεβέντες.. τελικά ήσασταν παράνομοι η όχι;; για τι αν ήσασταν -που έτσι φαίνεται – το να λέτε τους άλλους βρώμικους δεν πολυστέκει. Μήπως τα χετε λίγο μπερδεμένα τι είναι καθαρό και τι όχι;

παραγοντας
παραγοντας
7 years ago

O ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΖΑΜΠΙΟ !! ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗς ΑΡΧΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΤΙΕΣ ΓΗΠΕΔΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΟΕΦΗΒΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΣΔ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΛΥΘΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ !! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ . ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΑΙΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ

Μονο Ιπποτες
Μονο Ιπποτες
7 years ago

Ενα εχω να πω ΙΠΠΟΤΕΣ ειμαστε και δεν φοβομαστε κανεναν σας!!!

FONTAN
FONTAN
7 years ago

ΑΝΤΙ ΒΡΕ ΠΑΤΑΞΗΔΕΣ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΣΔ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Μονο Ιπποτες
Μονο Ιπποτες
7 years ago

Ποιο ειναι το παρανομο σωματειο;;;Δεν ασχολουμαστε με μισθοφορους !!!!

Μονο Ιπποτες
Μονο Ιπποτες
7 years ago

Πρωτον οι τουριστες που περασαν απο την ομαδα σας ειναι ακομα απληρωτοι !!!!Δευτερον σαν ομαδα χρωστατε παντου!!!Τριτον το Δ.Σ υπηρχε και υπαρχει και θα ανακοινωθει εντος των ημερων !!!Εμεις δεν χρωσταμε σε ΚΑΝΕΝΑΝ !!!

A.K.47
A.K.47
7 years ago

Φιλαρακο μήπως έχεις αναλωγησθει ότι μέσα σε αυτούς τους μισθοφόρους είναι και ο προεδρος σας!!!!!
Και όσο για τους μισθοφορους που αποκαλεις εμείς στην ομάδα τους ονομάζουμε οικογενεια……γιαυτό δεν θα μας φταστετε ποτε γιατί στα αποδυτήρια σας αυτή η λέξη είναι άγνωστη!!!!!!

A.K.47
A.K.47
7 years ago

Ιπποτες – απολλων 0-3
0-1 Εμιρογλου αυτ στο 35
0-2 εμιρογλου αυτ στο 67
0-3 εμιρογλου αυτ στο 90

Ευχαριστούμε χοσε!!!!
Σύνολο τερμάτων 10-0
Μιλάμε για πολύ ΧΟΣΕΕΕΕΕΕ ΟΜΩΣ!

FC IPPOTES
FC IPPOTES
7 years ago

ΜΟΣ/ΣΑΛΠ/ΧΡΥΣ/ΧΑΤΖΗΝ/ΔΑΝ/ΧΩΡ/ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΣΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ!!!Οσο για τον προεδρο μας που λετε αφου εμεις οπως λετε δεν εχουμε Δ.Σ ποιον προεδρο χαχαχα!!!!Ειμαστε και θα παραμεινουμε οικογενεια!!!Για μισθοφορους εδω μεσα δεν μιλησε κανενας μονοι σας τα λετε!!!!Κανατε ενσταση στα παιδια σας μονο αυτο λεει το ποσο υγιες σωματιο ειστε !!!!Καποια στιγμη θα παρακαλατε να ανεβειτε αλλα εχει ο καιρος γυρισματα!!!!Παταξιδες!!!Οσο για τον Χοσε πολυ θα θελατε εναν τετοιο παιχτη!!!Αλλα αλλος σας το εχωσε !!!!Κυριοι πολλοι θα θελατε να ειστε στο δυναμικο του σωματειου μας αλλα εμεις εχουμε μονο ανθρωπους με κυρος !!!!Μονο Ιπποτες!!!

A.K.47
A.K.47
7 years ago

Ααααα πες το έτσι αυτούς λέτε μισθοφορους…..ναι εδώ θα συμφωνήσουμε μέσα στην φουρνιά που ήταν και ο πρώην πρόεδρος σας δηλαδή την χρόνια που όλοι αυτοί οι μισθοφοροι ήρθαν έριξαν τον Απόλλων και έφυγαν!!!!
Πάντως όντως σας ζηλεύω εκείνη την εποχή ο πρώην πρόεδρος σας εμείνε στην ιστορία του ποδοσφαίρου ως ο πρώτος ανθρωπος που έριξε 2 ομάδες μέσα σε μια χρονιά!!!!
Ιπποτες ως παράγοντας
Απόλλων καλυθιων ως παίχτης
Και ναι ισχύει ότι θέλουμε τον Χοσέ αλλά όχι τον δικό σας τον δικός μας τον Αίντενιζ γιατί θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ως αρτιμελής οικογένεια και όχι με έλειψες!!!!!
Τα φιλιά μας και τα λέμε σε 3 χρονακια ή γενικά οπότε ανεβείτε στο α τοπικό….θα σας περιμένουμε!!!!!

FC IPPOTES
FC IPPOTES
7 years ago

Ειστε για να σας λυπουντε απλα….Δεν μπορειτε εσεις να μιλατε για ενα ανθρωπο που εχει φτιαξει μια ομαδα με τοσο κοπο και που διοργανωνει ενα απο τα μεγαλυτερα τουρνουα στην Ελλαδα !!!Οπως θα ανεβειτε ετσι θα πεσετε!!!Τους παιχτες μας και τον πρωην προεδρο μας οπως λετε να μην τον ξαναπιασετε στο στομα σας γιατι για να τους φτασετε θελετε πολλα σκαλοπατια ακομη!!!Κοιταχτε να ξεχρεωσετε και τα λεμε !!!!