Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Ηρακλής προσέχει τους… μικρούς του!

Ο Ηρακλής προσέχει τους… μικρούς του!

0
Dodekanisos

Το Δ.Σ. του Ηρακλή Μαριτσών γνωρίζοντας ότι ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η πρώτη ομάδα αλλά πολύ περισσότερο οι ακαδημίες αυτής, δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στα φυτώρια της ομάδας και στα παιδιά όλων των ηλικιών που τις αποτελούν.
Οι «πράσινοι» μετρούν περισσότερα από 60 παιδάκια στις ακαδημίες τους έχοντας τμήματα Μπαμπίνοι, Pro junior, Junior, Προπαιδικό και παιδικό, φροντίζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα παιδιά αυτά.
Οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν με τις συνδρομές των παιδιών να πληρώνουν τους προπονητές των ακαδημιών άλλα και να διαθέτουν τα υπόλοιπα χρήματα στην δημιουργία – βελτίωση των εγκαταστάσεων που προπονούνται οι μικροί αθλητές του συλλόγου.


Για τον λόγο αυτό προχώρησαν στην κατασκευή αποδυτηρίων με WC και ντους συνολικής επιφάνειας 45 τ.μ. Στο χώρο αυτό εκτός από τα παιδιά που αλλάζουν πριν και μετά την προπόνηση τους, πολλές φορές όταν ο καιρός δεν επιτρέπει να γίνει προπόνηση πραγματοποιούνται θεωρητικά μαθήματα.

Έχουν κατασκευάσει κυλικείο το οποίο λειτουργεί όταν πραγματοποιούνται τουρνουά ή φιλικά παιχνίδια με ακαδημίες άλλων ομάδων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονιών.

Επιπλέον οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν ξεκινήσει την κατασκευή, δίπλα από τα αποδυτήρια, ενός γυμναστηρίου συνολικής επιφάνειας 28 τ.μ. με μπάλες και λάστιχα, αποκλειστικά για τις ακαδημίες της ομάδας. Ο χώρος αυτός θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν αποδυτήρια φιλοξενούμενων κατά την διάρκεια αγώνων των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Αυτή τη στιγμή έχουν τοποθετηθεί τα δοκάρια για το γυμναστήριο ενώ έχουν αγοραστεί και τα πάνελ και αναμένεται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα το αργότερο να έχει γίνει και η τοποθέτηση τους.
Στο κυριακάτικό εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας κόντρα στον Αντίμαχο οι άνθρωποι του Ηρακλή θα πραγματοποιήσουν μια λαχειαγορά με δώρο ένα αλυσοπρίονο προκειμένου να μαζέψουν χρήματα για την ολοκλήρωση και επάνδρωση του γυμναστηρίου των ακαδημιών. Για τον λόγο αυτό καλούν τον κόσμο να παραβρεθεί στο παιχνίδι της Κυριακής στηρίζοντας την ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι το οποίο έχει να δώσει αλλά και την προσπάθεια τους για την ολοκλήρωση του γυμναστηρίου αγοράζοντας λαχνούς που θα πωλούνται στο γήπεδο.
Τέλος να αναφέρουμε ότι οι άνθρωποι του συλλόγου πιέζουν τις αρμόδιες αρχές για την αλλαγή του τάπητα του αγωνιστικού χώρου στον οποίο προπονούνται οι μικροί παίκτες του συλλόγου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments