Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Τσαρλς Μπάρκλεϊ: Ξεσπάθωσε κατά των ανεμβολίαστων αθλητών του NBA

Τσαρλς Μπάρκλεϊ: Ξεσπάθωσε κατά των ανεμβολίαστων αθλητών του NBA

0
Dodekanisos

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ Αμερικανός πρώην επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής στο NBA, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στους μη εμβολιασμένους αθλητές του NBA. Ο 58χρονος όχι μόνο τους χαρακτήρισε εγωιστές. Ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι την ίδια περίοδο που ο κόσμος έχανε την δουλειά του, εκείνοι αμείβονταν κανονικά. Παρόλο που αγωνίζονταν σε άδειες εξέδρες.

Όντας πρώην αθλητής των Φιλαδέλφεια 76ερς, Φοίνιξ Σανς και Χιούστον Ρόκετς, ο Μπάρκλεϊ πλέον ως αναλυτής του NBA. Όπως μετέδωσε το «sports.yahoo.com», μιλώντας σε poadcast, ο 58χρονος έβαλε στο στόχαστρό του, τους μη εμβολιασμένους παίκτες του NBA. Μάλιστα δεν μάσησε καθόλου τα λόγια του και μίλησε έξω από τα δόντια. 

«Είναι εγωιστές. Ήταν από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στον κόσμο. Λάμβαναν κανονικά τους μισθούς τους, για να παίζουν σε άδεια γήπεδα. Την ίδια στιγμή άλλοι έχαναν τις δουλειές τους ή πέθαιναν από την ασθένεια», δήλωσε αρχικά ο Μπάρκλεϊ.

«Θεωρώ ότι είναι εγωιστικό να μην προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον κόσμο να επιστρέψει στην κανονικότητα και να βγάλει αυτές τις ανόητες μάσκες και να πάει για φαγητό σε ένα γεμάτο εστιατόριο», πρόσθεσε. 

Ο Μπάρκλεϊ που είναι πλήρως εμβολιασμένος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους συνωμοσιολόγους. «Έχω ακούσει αυτούς τους χαζούς που μιλάνε για τσιπάκια και έχω ακούσει να λένε ότι η κυβέρνηση θέλει να μας παρακολουθεί παντού. Η κυβέρνηση μπορεί να μας ακολουθεί έτσι κι αλλιώς. Όλοι έχουν κινητά. Και, δεύτερον, τι είναι αυτό που κάνεις και φοβάσαι επειδή σε παρακολουθούν;», τελείωσε. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments