Αρχική Αθλητικά νέα Τρομερή καζούρα από τους φιλάθλους της Τσέλσι στην Τότεναμ

Τρομερή καζούρα από τους φιλάθλους της Τσέλσι στην Τότεναμ [pics]

0
Φωτογραφία: football-london
Dodekanisos

Στο χθεσινό (4/8) φιλικό αγώνα της Τσέλσι κόντρα στην Τότεναμ, οι φίλοι των «μπλε» έψαχναν απεγνωσμένα τον Κέιν. «Πού στον δια**ο είναι ο Χάρι Κέιν;», φώναζαν στους «σπερς» θέλοντας να τους πικάρουν. 

Θέλει να αποχωρήσει και το δείχνει με κάθε τρόπο ο Κέιν

Ο Χάρι Κέιν έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να αποχωρήσει από την Τότεναμ. Μάλιστα ο Άγγλος επιθετικός πήρε την απόφαση να απέχει από τις προπονήσεις των «πετεινών». Η Μάντσεστερ Σίτι επιθυμεί διακαώς να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ο Κέιν θεωρεί πως ο κύκλος του στην Τότεναμ έφτασε στο τέλος του και πρέπει να κλείσει. 

Απίστευτη καζούρα των φίλων της Τσέλσι στην Τότεναμ

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την είσοδο της στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ο Αθπιλικουέτα κρατούσε στα χέρια του το Champions League. Εκείνοι την στιγμή οι φίλαθλοι των «λιονταριών», τραγουδούσαν «είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης, δεν θα το τραγουδήσετε ποτέ εσείς της Τότεναμ».

«Χορταστική» ισοπαλία για τις δύο ομάδες

Όσον αφορά το χθεσινό φιλικό Τσέλσι και Τότεναμ ήρθαν ισόπαλες με 2-2. Δύο γκολ σημείωσε ο Μαροκινός μέσος των «μπλε» Χακίμ Ζιγέχ. Λούκας Μόουρα και Στίβεν Μπέρχβαϊν πέτυχαν τα γκολ της Τότεναμ.

Αρνήθηκε να σχολιάσει την στάση του Κέιν ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο

Ο νέος τεχνικός των «σπιρουνιών» Νούνο Εσπίριτο Σάντο αρνήθηκε να μιλήσει για την κατάσταση με τον Κέιν. «Συγχωρέσετε με αλλά δεν θα μιλήσω μαζί σας για τον Κέιν. Ας μιλήσουμε για το ματς, μήπως το είδατε;». Ενώ υπογράμμισε ότι θα συζητήσει κατ’ ιδίαν με τον Διεθνή Άγγλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.   

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments