Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Anthony Faucy: Φόβος και τρόμος για τις μεταλλάξεις!

Anthony Faucy: Φόβος και τρόμος για τις μεταλλάξεις!

0
Dodekanisos

«Πολύ απότομο τρόπο αύξησης» στην μετάλλαξη δέλτα «βλέπει» ο Anthony Fauci. Ο άνθρωπος που διαχειρίζεται την αντιμετώπιση του νέου ιού στην Αμερική, δεν χάνει ευκαιρία συχνά πυκνά να τονίζει πόσο σημαντικός είναι ο εμβολιασμός. Πλέον χαρακτηρίζει αυτούς που δεν έχουν εμβολιαστεί ως «ευάλωτη ομάδα» και τους συνδέει άμεσα με τη μετάλλαξη δέλτα καθώς όπως είπε «τα κρούσματα μπορούν να φθάσουν τα 200.000 ημερησίως». Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα «αν όλοι έκαναν το εμβόλιο».


Και ενώ το κυβερνητικό αφήγημα πλέον κάνει λόγω για την «πανδημία των μη εμβολιασμένων», υπάρχουν και άλλες «φωνές». Που αντιμετωπίζουν τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία. Όπως ο δημοσιογραφικός οργανισμός McClatchy. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «τα πρόσφατα δεδομένα δείχνουν ότι τα εμβολιασμένα άτομα που εξακολουθούν να μολύνονται με την μετάλλαξη δέλτα έχουν επίσης υψηλά ιικά φορτία και μπορούν να μεταδώσουν σε άλλους. Ακόμη και όταν δεν εμφανίζουν συμπτώματα ή περνάνε ήπια την ασθένεια».

Στελέχη πιο …τρομακτικά από το δέλτα!

Ο Fauci είπε επίσης ότι φοβάται στελέχη που είναι ακόμη πιο τρομακτικά από το δέλτα!
«Εάν δεν συντρίψουμε το ξέσπασμα στο σημείο να κάνουμε το συντριπτικό ποσοστό του πληθυσμού εμβολιασμένο, τότε αυτό που θα συμβεί είναι ότι θα δοθούν άφθονες ευκαιρίες στον ιο να πάρει μια παραλλαγή που θα μπορούσε να ξεπεράσει τη δέλτα Αν έρθει κάποια άλλη που έχει εξίσου υψηλή ικανότητα μετάδοσης αλλά είναι πολύ πιο σοβαρή, τότε θα μπορούσαμε πραγματικά να αντιμετωπίσουμε προβλήματα», συνέχισε ο Fauci. «Οι άνθρωποι που δεν εμβολιάζονται λανθασμένα πιστεύουν ότι αφορά μόνο αυτούς. Αλλά δεν είναι. Αφορά και όλους τους άλλους».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments