Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τρίτος ο Βασιλειάδης στο Μαραθώνιο Ρόδου

Τρίτος ο Βασιλειάδης στο Μαραθώνιο Ρόδου

0
Dodekanisos

Ο Μανώλης Βασιλειάδης, για άλλη μια φορά, τίμησε τα χρώματα του Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ, αφού κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία του και τη 18η στη γενική κατάταξη στο Μαραθώνιο Ρόδου στις 29 Απριλίου 2018.. Ήταν το δεύτερο δυνατό «crush test», μετά τον τραυματισμό του στον αχίλλειο και όλα δείχνουν ότι επανέρχεται.

Ο ίδιος δήλωσε μετά τον αγώνα: «Αισθάνομαι υπέροχα που η προσπάθειά μου μετουσιώνεται σε επιτυχία, όταν αγωνίζομαι σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ, τα καταστήματα V-TIME VERGOTIS και την CASIO, για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου»

Η έφορος του Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ κα. Ρένα Καραγιάννη δήλωσε: «Κατά καιρούς έχουμε δηλώσει την χαρά μας να έχουμε το Μανώλη στην οικογένεια του Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ. Άλλη μια επιτυχία προστέθηκε και σίγουρα θα έρθουν κι άλλες!»

Ο Βασιλειάδης συμμετείχε στη μεγάλη γιορτή της Ρόδου, μόλις επέστρεψε από την Αθήνα μετά την πρόσκληση από τον καθηγητή Dr. Μιχάλη Μητροτάσιου για να παρουσιάσει στο τμήμα Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών, το σεμινάριο σχετικά με τις νέες τάσεις στο ποδόσφαιρο της Γαλλίας ως συνεργάτης στο προπονητικό τιμ στη Λοριάν και τη Μονπελιέ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments