Αρχική Αθλητικά νέα Τρίτη διαδοχική νίκη για τον ΟΦΗ!

Τρίτη διαδοχική νίκη για τον ΟΦΗ!

0
Dodekanisos

Το εξαιρετικό σερί του ΟΦΗ στη Super League συνεχίζεται, με την ομάδα της Κρήτης να πετυχαίνει την τρίτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ο ΟΦΗ «λύγισε» τον Ιωνικό με 2-1 στο «Γεντί Κουλε» και παράλληλα ανεβαίνει στην 4η θέση της βαθμολογίας, παραμένοντας αήττητος για  6ο παιχνίδι (4 νίκες και 2 ισοπαλίες). Το τρομερό γκολ του Γκαγέγος και το πέναλτι του Λάμπρου στο 90’ (έπειτα από υπόδειξη του VAR για μαρκάρισμα του Τσιγκρίνσκι στον Γιάννου) έκριναν τη νίκη για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια. Ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Άοσμαν με καταπληκτικό γκολ.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης (76’ Καμάου), Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Ντε Γκουζμάν (58’ Πασαλίδης), Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Τοράλ (76’ Τσιλιαννίδης), Λάμπρου (90’+1’ Ναμπί), Φαν Ντάινεν (58’ Γιάννου).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (90’+3’ Καμπράλ), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Σάντσες (90’+2’ Ματσούκας), Λενίς, Κιάκος (72’ Κάνιας), Άοσμαν (81’ Βαφέας), Μάναλης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments