Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Σημαντικός βαθμός για τον Διαγόρα κόντρα στην Κηφισιά

Σημαντικός βαθμός για τον Διαγόρα κόντρα στην Κηφισιά

0
Dodekanisos
Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι μεταξύ της Κηφισιάς και του Διαγόρα στην Καισαριανή στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Super League 2.
 
Ο Διαγόρας εξασφαλίζει έναν πολύ σημαντικό βαθμό κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η Κηφισιά, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Στα της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι μέτρησαν δύο καλές στιγμές στο 14′ με τον Ντοριβάλ και στο 36′ με τον Οικονομίδη. Στον αντίποδα ο Διαγόρας απείλησε με κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Σινγκ στο 45′. Ωστόσο ο Κολοβούρης σωτήρια με τα ακροδάχτυλα και με τη βοήθεια του οριζοντίου το απέκρουσε.

Στο δεύτερο μέρος, η Κηφισιά απαντάει στη μεγάλη ευκαιρία του Διαγόρα με τον Καλλέργη στο 53′ να μην καταφέρνει να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Στο 60ο λεπτό ο Διαγόρας είχε ακόμα μια καλή στιγμή με τον Ζούνη. Ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσιαντούλας, είδε το σουτ που επιχείρησε να κοντράρει και να καταλήγει στην αγκαλιά του Κολοβούρη, με το 0-0 να παραμένει ως το τέλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Κηφισιά (Κούστας): Κολοβούρης, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Οικονομίδης, Παυλάκης (79′ Πρίτσας), Καλλέργης (85′ Γιαννιτσάνης), Παπασάββας (46′ Σόουζα), Ντοριβάλ, Τετέι (72′ Κρητικός)

Διαγόρας (Σ. Θεοδοσιάδης): Μπινίτσης, Σίνγκ, Ρουγκάλας, Γιώργου, Πίσπας (76′ Λαμπίρης), Κουϊρουκίδης, Μπαστιανός (76′ Μπλάνκο), Μουμίν, Τοπάλ, Ζούνης (83′ Τσιαντούλας), Καρατάσιος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments