Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Φωνάζει” ο Ευκλής για τη διαιτησία του Αυγενικού

“Φωνάζει” ο Ευκλής για τη διαιτησία του Αυγενικού

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Αυγενικού στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Μαριτσών εξέδωσε η διοίκηση του Ευκλή Σορωνής. Αναλυτικά το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Διαμαρτυρόμαστε έντονα για τη διαιτησία του χθεσινού (27/11/2021) αγώνα της ομάδας μας με τον Ηρακλή Μαριτσών. Δεν απαιτούμε, ούτε εκβιάζουμε καταστάσεις αλλά ζητούμε τα αυτονόητα: Ίση μεταχείριση και σεβασμό . Δεν μπορεί κανείς να παίζει με τον ιδρώτα και τον κόπο των ποδοσφαιριστών, των προπονητών, των παραγόντων και των φίλων της ομάδας μας. Η ανικανότητα και η ανεπάρκεια του συγκεκριμένου διαιτητή στέρησε από την ομάδα μας να διεκδικήσει ότι δικαιούτο εντός αγωνιστικού χώρου. Θα ζητήσουμε την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή από μελλοντικά παιχνίδια και την παραδειγματική τιμωρία του από τον Σύλλογο διαιτητών. Το οπτικοακουστικό υλικό του αγώνα είναι αδιαμφισβήτητο ντοκουμέντο της απαράδεκτης διαιτησίας εις βάρος της ομάδας μας.
Ευχαριστούμε τον Ηρακλή Μαριτσών για την άψογη φιλοξενία του την οποία θα ανταποδώσουμε.

Εκ του ΔΣ του ΑΕΣ ΕΥΚΛΗΣ ΣΟΡΩΝΗΣ

ΥΓ. Ο Ευκλής δεν εχει ασχοληθεί ποτέ με τη διαιτησία, όμως κάποια πράγματα είναι εξόφθαλμα και αδυνατούμε να σιωπήσουμε!».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments