Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Τρίποντο παραμονής για τον Άγιο Ισίδωρο!

Τρίποντο παραμονής για τον Άγιο Ισίδωρο!

0
agios isidoros
Dodekanisos

Σπουδαια νίκη παραμονής πέτυχε η ομάδα του Άγιου Ισιδώρου αφού κέρδισε με το εμφατικό 4-0 τον Άγιο Λουκά εντός έδρας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Β΄Κατηγορίας (Α΄όμιλος). Καλύτερα μπήκαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο τέταρτο χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες με τον Κυριαζή να μην μπορεί να ανοίξει το σκορ. Μετά το εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στο 24΄ ο Μόσχου με κοντινή κεφαλιά (μετά από σέντρα του Γεωργαλλή Μ.) έκανε το 1-0, οχτώ λεπτά αργότερα ο ίδιος παίχτης με κοντινό πλασέ έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μιχάλη Παπαντωνίου είχε τον έλεγχο και παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο κατάφερε στο 69΄ με πλασέ τον Γεωργαλλή Μ. να κάνει το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Διακοπαρασκευάς με ψύχραιμο πλασέ. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι από το 61΄έπαιζαν με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Αντωνόπουλου.
Διαιτήτευσε ο κ. Ατσικνούδας (Καραγιάννης, Βασιλείου)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ: Αναστασάς, Μόσχου, Ταμπουράς, Δημητράκης, Αντωνόπουλος, Βονάκης(82΄Κουτρούλης), Τρέτσι, Γεωργαλλής Α., Μόσχου, Γεωργαλλής Μ., Διακοπαρασκευάς(82΄Παπαπαναγιώτου)
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Μακρυδημήτρης, Μοσχιδιού, Ηλίας(46΄Μπακίρης), Μοσχούς, Διακίδης(80΄Γιακουμάκης), Καλογήρου, Κανέλλος, Λαουδίκος, Μπάλλα Κυριαζής(74΄Πέρος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments