Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» με Νίκα!

«Καθάρισε» με Νίκα!

0
kastro kipros
Dodekanisos

Δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη με σκορ 1 – 0 σε βάρος της Αναγέννησης Έμπωνας πέτυχε στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων η Κύπρος και παραμένει ζωντανή στο κυνήγι του πρωτοπόρου Αστέρα Παστίδας. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Νίκας στο 81’ με σουτ μέσα από την περιοχή και ενώ η μπάλα βρήκε και στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι πίεσαν πάρα πολύ από το 70’ και μετά, όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής σε εκείνο το λεπτό του Χρυσοχόου με απευθείας κόκκινη κάρτα (είχε μια ένταση με αντίπαλο παίκτη). Νωρίτερα, η Κύπρος είχε και πάλι την υπεροχή η οποία όμως ήταν ανούσια. Στο πρώτο ημίχρονο, η Αναγέννηση έριξε το βάρος της στην άμυνα και προσπάθησε να «χτυπήσει» με κόντρα επιθέσεις χωρίς όμως να πετύχει κάτι αξιόλογο. Ίσα ίσα μάλιστα που και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφθασαν κοντά στο γκολ αλλά στο 35’ ο Φλοσκάκης απόκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Νίκας.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς. Εκτός από τον Χρυσοχόο, την κόκκινη κάρτα αντίκρισαν και οι Τσίρκος (78’) και Νίκας (μετά το γκολ που πέτυχε πέταξε το σημαιάκι του κόρνερ).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΥΠΡΟΣ: Πεστλίκης, Μάχλης, Βασιλείου, Τσίρκος, Παναγιώτου, Τσακμακίδης, Αλαφάκης, Χατζηκωνσταντής (58’ Κιάρι), Αγγελάκης (78’ Τόσκας), Γκλάβας (65’ Ροδίτης), Νίκας
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Φλοσκάκης, Ζαμπελάκης (38’ λ.τ. Θαρρενός), Τσουκαλάς, Κενενούνης, Κωνσταντάκης, Γιασιράνης, Χροσοχόος, Χατζηνικόλας, Μπάκης, Γιασιράνης, Παπαχριστοδούλου, Π. Φλοσκάκης (69’ Νικολέτος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments