Αρχική Αθλητικά νέα «Τρίποντο» για τον Άγιο Γεώργιο

«Τρίποντο» για τον Άγιο Γεώργιο

0
Dodekanisos

Στις νίκες επέστρεψε ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας καθώς στην έδρα του κέρδισε με 2-0 τον Πολυβώτη Νισύρου που προερχόταν από νίκη εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, στο οποίο υπήρχε δύναμη και πάθος για την νίκη, ενώ οι καλές στιγμές ήταν αρκετές με τις περισσότερες να ανήκουν στον Άγιο Γεώργιο. Το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς γκολ αλλά στο δεύτερο ο « Άγιος» βρήκε στόχο δύο φορές από τα έντεκα βήματα με τον Κοστόφ.

Στο 58΄ο Κακούλης ανατράπηκε στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, το εκτέλεσε ο Κοστόφ , 1-0. Στο 67΄ ο Γεωργάς μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε με τον διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι. Εκτελεστής και πάλι ο Κοστόφ που πέτυχε το 2-0.

Από το 71΄ οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζόλταν με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτησία Κασιώτης-Στεφανάκης-Καλκαβούρας.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Ψαράς, Κουτσουμπάρης(80΄Μπρισνόβαλης), Ζόλταν, Παρδαλού(46΄Καϊλακής), Σκόρδας, Χατζηνικολού(77΄Παπούλιας), Χατζηνικόλας, Γεωργάς, Κοστόφ, Χατζημανώλης, Κακούλης(73΄Λικάι).

ΠΟΛΥΒΩΡΗΣ: Κετσές, Κάκιας(86΄Κουλάκης), Χατζηνικολάου Β.Δ., Σφακιανός, Καρακωνσταντίνος, Χασαπλαδάκης(73΄Παπαδάκης), Σφακιανός Αντ.(85΄Καραλίογκας), Σφακιανός Ι., Πάπα

Ανταπόκριση: Γιάννης Σαρούκος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments