Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ο πρόεδρος της ΕΠΟ στον τελικό του κυπέλλου

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ στον τελικό του κυπέλλου

0
Dodekanisos

Παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Βαγγέλη Γραμμένου αλλά και άλλων στελεχών της Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί στην Κω στις 7 Μαρτίου ο 71ος τελικός του κυπέλλου της Δωδεκανήσου ανάμεσα στην Δόξα Καρδάμαινας και τον ΔΙΑ της Κω. Είναι η πρώτη φορά που πρόεδρος της ΕΠΟ, δίνει το παρών στο τελευταίο παιχνίδι της διργάνωσης.

Σχετική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου:

“Για πρώτη φορά στα εβδομήντα ένα χρόνια ιστορίας της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, ο Τελικός Κυπέλλου 2017-2018, φιλοξενεί δύο Σωματεία της δύναμης της ΕΠΣΔ από το Βόρειο Συγκρότημα και συγκριμένα τη ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ και τον ΑΝΤΙΜΑΧΟ/ΔΙΚΑΙΟ ΚΩ (ΔΙ.ΑΣ.). Η Ε.Ε. της ΕΠΣΔ με απόφαση της, για το σημαντικό αυτό γεγονός του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, διεξάγει των Τελικό Κυπέλλου στο νησί της Κω, στις 7 Μαρτίου 2018 και ώρα 17:00, στο Νέο Στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑ Κω.

Τη  μεγάλη αυτή  γιορτή του τοπικού μας Ποδοσφαίρου, θα τιμήσουν  με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γραμμένος Ευάγγελος και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας- Ταμίας  της Ε.Π.Ο. κ. Λασκαράκης Περικλής, έπειτα από  πρόσκληση του Προέδρου της ΕΠΣ  Δωδεκανήσου και μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ, κ. Διακοφώτη Παναγώτη. Η αποδοχή της πρόσκλησης, μας τιμά ιδιαίτερα σαν Ένωση και μας γεμίζει δύναμη να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για την ενίσχυση και την ανάδειξη του Δωδεκανησιακού Ποδοσφαίρου”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments