Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Τρικλοποδιά από τη Λέσβό

Τρικλοποδιά από τη Λέσβό

2
DSCN2971
Dodekanisos
Η Μικτή Παίδων της Δ/νήσου, ενώ προηγήθηκε πρώτη τελικά δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ μέχρι το τέλος, δεχόμενη ήττα με 3-1.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά οι ποδοσφαιριστές της Λέσβου έδειξαν ανωτερότητα καθώς είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά μετά το εικοσάλεπτο οι παίχτες του  Γιώργου Μποσγανά ‘’ξύπνησαν’’ και πήραν το κεφάλι στο σκορ. Στην επανάληψη οι ρόλοι άλλαξαν καθώς οι τυπικά φιλοξενούμενοι ανέβασαν σφυγμούς και ‘’καθάρισαν’’ το παιχνίδι με απανωτά γκολ.

Φάσεις/γκολ

8’ Στο οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Παπαδόπουλου που προσπάθησε να ‘’κρεμάσει’’ τον  Κωνταντώνη.

10’ Ο Κωνταντώνης πρόλαβε και μάζεψε τη μπάλα πριν ο Βέντος γίνει επικίνδυνος αφού βρισκόταν σε θέση  τετ-α-τετ .

30’ Στην αγκαλιά του  Ζάχαρη  κατέληξε το φάουλ που εκτέλεσε ο Παγκράτης.

37’ Από ενέργεια του Λιαμή, ο Κουγιός με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ, 1-0.

43’ Ο Μπουλμπούλης έβγαλε μόνο στην επίθεση τον Μιχαλακέλλη που πλάσαρε , αλλά ο  Κωνταντώνης απόκρουσε σταθερά.

45΄Ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια πέρασε το σουτ του Χατζηγιοβάννη έξω από την περιοχή.

60’ Ο κιντάκας με ωραίο γυριστό σουτ ισορρόπησε το παιχνίδι, 1-1. Αξίζει να αναφέρουμε πως στη φάση αυτή υπήρχε υποψία επιθετικού φάουλ.

67΄Μετά από κόρνερ του Μιχαλακέλλη από δεξιά, Ο Σαλταμάρας τσίμπησε τη μπάλα και ο Βαγγελάκης τελείωσε τη φάση καρφώνοντας τη μπάλα στα δίχτυα , 1-2.

77’ Ο Μιχαλακέλλης με ωραίο διαγώνιο σουτ έγραψε το τελικό 1-3.

Aπό τα Δ/νησα διακρίθηκαν οι Παγκράτης, Κεφαλιανός, Κουγιός και από τη Λέσβο οι Σαλταμάρας, Βαγγελάκης και Μιχαλακέλλης.

Καλή η διαιτησία των Σταφίδα, Πιτταούλη, Πετρίδη.

Mικτή Παίδων Ε.Π.Σ.Δ: Κωνταντώνης, Παγκράτης, Ορφανίδης, Καράγιωργης, Κεφαλιανός, Σαββούλης, Περαντινός(65’ Καραγιάννης), Λιάμης(70’ Κουδούνης), Γιάννου(43’  Μαρκάκης), Κουγιός, Καρελλάς.

Μικτή Παίδων  Ε.Π.Σ.Λέσβου: Ζάχαρης, Βερβέρης, Μαυραγάνης, Σαλταμάρας, Βαγγελάκης, Παπαδόπουλος,Μιχαλακέλλης, Μπουμπούλης(41’ Γιαννίκος), Βέντος(56’ Κιντάκας), Χατζηγιοβάννης, Κυριάκου(48’ Βακιρτζής).

Ο προπονητής της Μικτής Πάιδων της Λέσβου Στέλιος Μπουντανάρης  αναφορικά με το παιχνίδι δήλωσε:
” Στο πρώτο ημίχρονο τα Δ/νησα ήταν καλύτεροι από εμάς  και αυτό γιατί το γεγονός πως στον πρώτο γύρο στη Ρόδο κερδίσαμε με 4-0, έκανε το παίχτες μου να πιστέψουν πως θα πάρουμε τη νίκη εύκολα  με αποτέλεσμα να χαλαρώσουν και να μείνουν πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη ομολογουμένως έγιναν περισσότερες φάσεις και οι αλλαγές που κάναμε μας βοήθησαν  στο να πάρουμε το παιχνίδι έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mia apo ta idia...
mia apo ta idia...
12 years ago

gia alli mia fora,opws kai stin prwti fasi sti rodo,o proponitis twn paidwn apodikniete ligos…i miktes mas omades paradosiaka einai dynates…poly kalyteres apo aytes tis lesvou tis samou k twn kykladwn…kai syni8ws diekdikoun kales 8eseis..omws i lan8asmenes epiloges tou proponiti kai i emones tou se kapoious paiktes odigisan tin dodekaniso stin itta apo tin lesvo…APOTYXIA….

ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ
12 years ago

ΕΓΩ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΡΙΞΑΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…