Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Tαξίδι που επιφύλασσε ευχάριστες εκπλήξεις

Tαξίδι που επιφύλασσε ευχάριστες εκπλήξεις

8
DSCN2733
Dodekanisos
DSCN2734DSCN2742DSCN2751DSCN2756DSCN2762DSCN2775DSCN2780DSCN2784DSCN2798DSCN2815DSCN2816DSCN2825DSCN2833DSCN2837DSCN2850DSCN2857DSCN2868DSCN2876DSCN2879DSCN2884DSCN2885DSCN2889DSCN2894DSCN2903DSCN2908Καθώς το αεροπλάνο πετούσε πάνω από τη Ρόδο μια σκέψη τριγύριζε  στο μυαλό μου… πως η αποστολή  μας είναι σημαντική και αυτό προσπάθησα με τον τρόπο μου να μεταφέρω στα παιδιά… Πρώτη φορά ένιωθα  πως είναι να είσαι μέρος μιας ομάδας…ομάδας που δεν παίζει επί πληρωμή αλλά για ένα ιδανικό και ένα νομό ολόκληρο.

Τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένα αλλά καθόλου ατίθασα αφού οι συνοδοί τους ήταν ξεκάθαροι και αυστηροί μαζί τους , δίνοντας έμφαση στο γεγονός ότι ήρθαμε για ένα σκοπό στον οποίο πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτόν γιατί αντιπροσωπεύουμε ένα νομό ολόκληρο.

Το ταξίδι μέχρι την Αθήνα ήταν καλό με το γέλιο και  τη ζωντάνια των μικρών αθλητών να γεμίζει τον περιβάλλοντα χώρο. Εκεί συναντηθήκαμε και με τα παιδιά από τη Κω τα οποία είχε συνοδέψει νωρίτερα ο κ. Μανούσογλου και πρώην Ενωσιακός προπονητής μέχρι το αεροδρόμιο της Κω.

Στο θάλαμο επιβίβασης βρεθήκαμε με την ομάδα του Ο.Φ.Η. που ταξίδευε για αγώνα στα Γιάννινα, με τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να δούνε από κοντά αστέρια του Ελληνικού ποδοσφαίρου και να φωτογραφηθούν μαζί τους , όπως και να συναντηθούν με τον γνωστό προπονητή της ομάδος Αναστόπουλο , παλαίμαχο πλέον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Φτάσαμε Χίο και επιβιβαστήκαμε στο πούλμαν που θα μας μετέφερε στο ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουμε …Το φαγητό ήταν υπέροχο και η σημερινή μέρα ηλιόλουστη… Τα  παιδιά κοιμήθηκαν νωρίς  και σήμερα είναι πανέτοιμοι και πάνοπλοι για τη ‘’μάχη’’ στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα της Λέσβου. Όλα δούλεψαν ρολόι  και οι συνοδοί κ. Τόππος, κ. Αδαμάκης και οι προπονητές κ. Θεοδώρου και κ. Μποσγανάς δεν άφησαν να συμβεί το παραμικρό τονίζοντας στα παιδιά πως ήρθαμε για να αγωνιστούμε και όχι για εκδρομή . Από τη μεριά τους οι νεαροί αθλητές υπάκουσαν στα λόγια των ανωτέρων τους και πραγματικά είχαν διαγωγή κοσμιοτάτη!!!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
miam
miam
12 years ago

ti fagito eixe? kala stamatise o anastopoylos kai den mas to eipate? grapste kai an pigan toualeta ta paidakia

karagiozilikia
karagiozilikia
12 years ago

re giati ka8este kai kanete polemo sto site kai stous dimosiografous les kai den fenete pioi einai apo pisw pws mou tin spane auta ta pragmata kompleksikh!

Κικος
Κικος
12 years ago

Χαχαχααχχα…Ο Κουμέντος και ο Γιώργου πήγαν τουαλέτα στο αεροπλάνο και δεν μας το γράψατε..? ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ…ΕΛΕΟΣ…!!

karagiozilikia
karagiozilikia
12 years ago

entaksei to allo site einai kalutero na pame ekei..to katalabame pw ahdies!!!

antwnis
antwnis
12 years ago

Παρακαλουνται οσοι ειναι κατα του συγκεκριμενου site να παρουν τα @@@@@@@(αμα εχουν) και να φυγουν.Ευχαριστω!

lalalalalal
lalalalalal
12 years ago

RE PAIDIA O PROPONITIS TIS OMADAS TWN NEWN THEODOROY DEN PIGE STIN APOSTOLI.DEN TON EIDA SE KAMIA FOTO

pk
pk
12 years ago

xatzhsabba paixtara!!!!!

Κουμέντος
Κουμέντος
12 years ago

Δεν πηγαμε τουαλετα στο αεροπλανο! 😉