Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Tρέξιμο σήμερα για το Λιμενικό

Tρέξιμο σήμερα για το Λιμενικό

0
Dodekanisos
Περιστατικό 1ο
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα Ακαντιάς Ρόδου, όταν Φ/Γ όχημα που οδηγούσε 33χρονος, συγκρούστηκε με δίκυκλο όχημα με οδηγό έναν 33χρονο και συνοδηγό έναν 36χρονο.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του οδηγού και του συνοδηγού του δικύκλου, οι οποίοι διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, για παροχή πρώτων βοηθειών, απ’όπου και εξήλθαν.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.
Περιστατικό 2ο
Στον εντοπισμό και τη διάσωση είκοσι οκτώ αλλοδαπών προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Ειδικότερα, περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στην θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της ν.Φαρμακονησίου, μία πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο  με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. συνόδεψε την ανωτέρω λέμβο με ασφάλεια στο λιμάνι Φαρμακονησίου όπου αποβιβάστηκαν στην ακτή όλοι οι αλλοδαποί, ενώ συνελήφθη και ο αλλοδαπός χειριστής της λέμβου φερόμενος ως διακινητής.
Διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Λέρου.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments