Αρχική Videos Τράμπ: “Δεν υπάρχει πιο αποτυχημένος πρόεδρος για το έθνος μας!”

Τράμπ: “Δεν υπάρχει πιο αποτυχημένος πρόεδρος για το έθνος μας!”

0

Νέο προεκλογικό video κυκλοφόρησε ο Donald Trump με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Joe Biden για τις Αμερικανικές εκλογές του 2024. Ο Trump εξαπέλυσε «βέλη» στον Biden τον οποίο και κατηγόρησε για πολλές αποτυχίες, από το άνοιγμα των συνόρων των ΗΠΑ με το Μεξικό μέχρι να οδηγήσει τον κόσμο «στο χείλος του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου».

«Θα μπορούσατε να πάρετε τους πέντε χειρότερους προέδρους στην αμερικανική ιστορία και να τους συγκεντρώσετε. Δεν έχουν κάνει τη ζημιά που έκανε ο Joe Biden στο έθνος μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Trump. Ο πρώην πρόεδρος ανέφερε τον «χειρότερο πληθωρισμό εδώ και μισό αιώνα», ένα σερί 24 μηνών με μείωση των πραγματικών μισθών και την αύξηση των τιμών της βενζίνης, την έλλειψη στέγης και την εγκληματικότητα ως παραδείγματα της «καταστροφικής και αποτυχημένης προεδρίας του Biden».

«Είναι σχεδόν αδιανόητο ότι ο Μπάιντεν θα σκεφτόταν καν να θέσει υποψηφιότητα για επανεκλογή», ​​είπε ο Τραμπ καταλήγοντας. «Δεν υπήρξε ποτέ μεγαλύτερη αντίθεση μεταξύ δύο διαδοχικών κυβερνήσεων σε όλη την αμερικανική ιστορία. H δική μας είναι το μεγαλείο και η δικό τους είναι η αποτυχία», σημείωσε.

Ενώ η οικονομία των ΗΠΑ ήταν σε καλύτερη κατάσταση υπό τον Τραμπ και ο κόσμος ήταν σχετικά πιο ειρηνικός, δεν είναι σαφές εάν ο πρώην πρόεδρος θα μπορέσει να μετατρέψει το ρεκόρ του σε ψήφους και είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει αργότερα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments