Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Τραγούδι για τη Ρόδο από Γερμανίδα καλλιτέχνιδα

Τραγούδι για τη Ρόδο από Γερμανίδα καλλιτέχνιδα

0
Dodekanisos

Το μοναδικό φως του ήλιου της Ρόδου, οι φυσικές ομορφιές, η έντονη νυχτερινή ζωή και οι άνθρωποι του νησιού, ενέπνευσαν τη γνωστή Γερμανίδα τραγουδίστρια Alexia Wied και το σύζυγο της Hans-Joachim Donath κι έγραψαν τραγούδι για τη Ρόδο με τίτλο «Longing for Rhodes» – επιθυμία, λαχτάρα για τη Ρόδο!

Ένα τραγούδι ρυθμικό, σε μουσική της Alexia Wied και στίχους του Donath, παραγωγή της εταιρεία Torner Records.

Μια αυθόρμητη έκφραση της αγάπης και του θαυμασμού που έχουν και οι δύο για τη Ρόδο και που όπως αναφέρουν «ακόμα κι όταν πρέπει να την εγκαταλείψεις ένα πράγμα μένει στο μυαλό σου, η επιστροφή».

Το τραγούδι μεταδίδεται ήδη από τις 23 Ιουνίου 2017 στη Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο και την Ελβετία και όλοι μπορούν να το απολαύσουν στο: https://www.youtube.com/watch?v=OHoBEqn_Ds8.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Μαρίζα Χατζηλαζάρου, τους ευχαρίστησε τόσο για την αγάπη τους για τη Ρόδο, για το όμορφο τραγούδι που εξυμνεί τις ομορφιές και τους κατοίκους του νησιού και ευχήθηκε να τους δει ξανά σύντομα και πάλι στο νησί.

Το ζευγάρι των Γερμανών τουριστών έτυχαν εγκάρδιας υποδοχής από την  αντιδήμαρχο Τουρισμού κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου στο Δημαρχείο, στα μέσα Ιουνίου, όταν ήλθαν για διακοπές στη Ρόδο.

Άνθρωποι ζεστοί, φιλικοί, ήλθαν για πρώτη φορά στη Ρόδο πριν μερικά χρόνια, θαυμάζουν πολλά αξιοθέατα του νησιού, λατρεύουν να κολυμπούν στις θάλασσες της Ρόδου και να περπατούν στη Μεσαιωνική Πόλη.

Η κα Alexia Wied  και ο κ. Hans-Joachim Donath διαμένουν στο ξενοδοχείο Alexia Hotel και συνοδεύονταν στο Δημαρχείο από τον διευθυντή του ξενοδοχείου Alexia κ. Θεόδωρο  Διβάνη.

Η κα Χατζηλαζάρου τους ευχαρίστησε για την αγάπη τους για τη Ρόδο, για το όμορφο τραγούδι που εξυμνεί τις ομορφιές και τους κατοίκους του νησιού και ευχήθηκε να τους δει ξανά σύντομα και πάλι στο νησί.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments