Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Τους ενέπνευσε ο Χαρίτος!

Τους ενέπνευσε ο Χαρίτος!

0
xaritos mixalis
Dodekanisos

Άλλαξε απ’ ότι φαίνεται η ψυχολογία στον Άρη Αρχαγγέλου μετά την έλευση του Μιχάλη Χαρίτου! Ο νέος προπονητής που αντικατέστησε πριν από μερικές ημέρες τον Μιχάλη Μανώλη, φαίνεται πως ενέπνευσε τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι έφθασαν άνετα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης καθώς επικράτησαν με 5 – 0 του Διαγόρα Βατίου. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλύτερα στ πρώτο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ στο 10’ με τον Τσελεπίδη (1 – 0). Στάθηκαν όμως τυχεροί στις αρχές της επανάληψης όταν οι «κυανέρυθροι» έχασαν σημαντική ευκαιρία να σκοράρουν όταν ο Κουρέλης από θέση τετ α τετ απέτυχε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Σαν να μην έφθανε μάλιστα αυτό για την ομάδα του Γιάννη Καμπούρη, λίγο αργότερα (στο 55’) ο Μοσχής πέτυχε αυτογκολ στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα και έτσι έγινε το 2 – 0. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έφθασαν άνετα στη νίκη. Στο 58’ ο Μαρκόπουλος πέτυχε το 3 – 0 και στη συνέχεια ακολούθησαν άλλα δυο τέρματα. Στο 76’ με τον Μπαϊρακτάρη (4 – 0) και στο 79’ με τον ίδιο παίκτη (5 – 0).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Τσελεπίδης (79’ Σιέχ), Μαγιόγλου, Ζαρκαδούλας, Σταμούλης, Συμεωνίδης (69’ Παρδαλός), Δημητριάδης, Γκίκας (73’ Νικηταράς), Μπαϊρακτάρης, Χατζησάββας, Μαρκόπουλος
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Τύρελης, Ζερβός, Κοτζιάς (46’ Κουρέλης), Πιτσουρδάκης, Γιαννακόπουλος, Ζωάννου (64’ Αδάμος), Παπασταμάτης, Ντούσκου, Χαρτοφύλλης, Μοσχής, Παπουρδάνος (64’ Τριανταφυλλίδης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments