Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ισόπαλοι Δαμάγητος και Άγιος Γεώργιος

Ισόπαλοι Δαμάγητος και Άγιος Γεώργιος

0
DSC08819
Dodekanisos

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκαν Δαμάγητος και Άγιος Γεώργιος, αφού η μεταξύ τους αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο των Φανών στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας (2ος όμιλος) έληξε 1-1. Οι γηπεδούχοι από την αρχή του παιχνιδιού φάνηκαν να έχουν τον έλεγχο, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα. Τελικά, η ομάδα του Βαγγέλη Χατζηαντωνίου ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 40′, με γκολ του Ξύπα. Στην επανάληψη, ο Δαμάγητος συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει κι άλλο γκολ, αν και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και απείλησε με αξιώσεις την εστία του Ναούμ. Από την άλλη, ο Άγιος Γεώργιος, αν και κατάφερε να ισοφαρίσει νωρίς, στο 51′, με πλασέ του Κολιού, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ράδος (Βούλγαρη, Αναστασοπούλου)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Στεργενάκης, Μπιλιάς, Κεβάνι, Συρράκος, Μεγαλούδης, Πανταζόπουλος, Πασσάλης (70′ Καλοπέτρης), Κυριακίδης, Ξύπας (90′ Νικολίκου), Τόμπσον, Γρηγοριάδης
ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Ναούμ, Γιωργάς-Σπανός, Ντύρος, Κολιού, Κοντόγιαννος, Τσακίρης (82′ Μπρισνόβαλης), Ρούφας (73′ Παρδαλού), Γερακούδης, Ντύρος, Χατζημανώλης, Μπέρδης (65′ Χατζησταμάτης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments