Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Τουρνουά μίνι βόλεϊ από το Ροδίων

Τουρνουά μίνι βόλεϊ από το Ροδίων

0
Dodekanisos
Το 5ο τουρνουά μίνι βόλεϊ διοργανώνει φέτος το Ροδίων Άθλησις. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Ροδίων και σε συνεργασία με την Τοπίκή Επιτροπή Δωδεκανήσου. Μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά (αγόρια και κορίτσια), ηλικίας από 6 έως και 12 ετών.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος, μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα ακόλουθα: ” Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι αθλητές όλων των σωματείων Δωδεκανήσου, μαθητές οι οποίοι επιθυμούν  οργανωμένα να εκπροσωπήσουν  τα σχολεία τους αλλά και παιδιά που επιθυμούν να παίξουν με την παρέα τους και να έχουν την πρώτη τους επαφή  με το άθλημα.

Ώρα προσέλευσης των αθλητών ορίζεται στις 09.00 και η διάρκεια του τουρνουά θα είναι δυόμιση  ώρες γεμάτες διασκέδαση, μουσική και παιχνίδι.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη γραμματεία του ΡΟΔΙΩΝ  άθλησις καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00, είτε καλώντας στο τηλέφωνο 2241001400, ή αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση : info@rpathlisis.gr , έως και την  Παρασκευή 3/3/2017″.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments