Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Του πάνε τα εκτός έδρας!

Του πάνε τα εκτός έδρας!

1
kleanthis asteras
Dodekanisos

Σε ομάδα των εκτός έδρας αναδεικνύεται ο Αστέρας Μασσάρων! Σε επτά αγώνες που έχει δώσει μακριά από το γήπεδο της έχει κάνει πέντε νίκες, αριθμός που αν μη τι άλλο είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός και λέει πολλά. Τελευταίο …θύμα της ο Κλεάνθης τον οποίο κέρδισε στο Παραδείσι με 2 – 1. Ο Αστέρας εκτός από το Παραδείσι έχει αλώσει έως τώρα, την Κω, τη Λέρο, τα Μαριτσά αλλά και την Ψίνθο. Το παιχνίδι με τον Κλεάνθη έγινε πάνω σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο από την βροχή που είχε προηγηθεί με αποτέλεσμα οι κινήσεις των παικτών και των δυο ομάδων να γίνονται πολύ δύσκολα. Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους είκοσι δυο ποδοσφαιριστές να κάνουν φιλότιμες προσπάθειες και να προσπαθούν να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι, όπως αναμενόταν πήγε περισσότερο στο πάθος και τη δύναμη με τον Αστέρα να προηγείται και τον Κλεάνθη να βρίσκει τον τρόπο να ισοφαρίσει πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, το σκηνικό διαφοροποιήθηκε με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και να ελέγχουν το παιχνίδι. Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα μετά από μια άτυχη στιγμή του Δαλκίδη που στην προσπάθεια του να διώξει πέτυχε αυτογκολ. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν καλά τον αγώνα, γυρίζοντας πιο πίσω και δίνοντας χώρο στον Κλεάνθη ο οποίος προσπάθησε να τον εκμεταλλευτεί χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες (εκτός από μια στο 83’). Ο Αστέρας έπαιζε έξυπνα τις αντεπιθέσεις και στο 84’ έφθασε κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα σε μια φάση που σίγουρα σηκώνει πολύ συζήτηση καθώς οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι (σε μαρκάρισμα του Καστανάκη στον Γιώργο Πλαγγέντη) και τον διαιτητή να δίνει στον παίκτη του αστέρα κίτρινη για θέατρο
Το φιλμ του αγώνα
Στο 7’ από λάθος διώξιμο του Χαλίλ Κιλασίν, ο Γιατσιάτσος βρήκε τη μπάλα πάνω στην κίνηση αλλά ο Τόππος δεν αιφνιδιάστηκε αφού ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 19’ από πάσα του Λευτέρη Πλαγγέντη ο Γιατσιάτσος με σουτ έκανε το 0 – 1.
Στο 36’ ο Γεωργαλλής έκανε τη σέντρα και ο Πάττας με γυριστή κεφαλιά από την καρδιά της αντίπαλης άμυνας έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).
Στο 45’ ο Σκόρπος έκανε τη σέντρα και ο Αλεξανδρίδης ενώ είχε πλάτη στην εστία, κατέβασε τη μπάλα, γύρισε το σώμα του και έκανε το σουτ για να μπλοκάρει όμως ο Τόππος.
Στο 58’ ο Γιώργος Πλαγγέντης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Λευτέρης Πλαγγέντης έκανε πάσα στο Νικήτα ο οποίος από καλό σημείο μέσα στην περιοχή σούταρε άουτ.
Στο 65’ σε μια φάση όπου ο Κλεάνθης ζήτησε επιθετικό φάουλ αλλά δόθηκε αμυντικό, ο Χαλίλ Κιλασίν το εκτέλεσε και ο Δαλκίδης στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 1 – 2.
Στο 67’ ο Πελέκης έκανε ωραία μπαλιά στον Αλεξανδρίδη ο οποίος μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 69’ ο Αλεξανδρίδης «δοκίμασε» νέο σουτ αυτή τη φορά έξω από την περιοχή αλλά έστειλε τη μπάλα ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 83’ ο Παπαδημητρίου έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά. Σέντραρε στην περιοχή με τον Αλεξανδρίδη να είναι σε σημείο βολής αλλά να προτιμάει να πασάρει στον Γεωργαλλή ο οποίος έκανε το πλασέ αλλά ως από μηχανής Θεός ο Χαλίλ Κιλασίν πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.
Στο 84’ ο Γιώργος Πλαγγέντης δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Καστανάκη μέσα στην περιοχή με τον Αστέρα να ζητάει πέναλτι αλλά τον Παπαβασιλείου να δείχνει την κίτρινη κάρτα στον παίκτη των φιλοξενούμενων.
Πολλά λάθη έκανε ο Παπαβασιλείου (Σαρρής, Διακοφιλιππής) ο οποίος δεν είχε καλή συνεννόηση και με τους «βοηθούς» του.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Γιατσάτσος, Καρίκης, Γιαννίκος, Πάττας (61’ Δραγάτης), Δαλκίδης, Σκόρπος, Αλεξανδρίδης, Παπαδημητρίου (86’ Καβουκλής), Γεωργαλής, Πελέκης
ΑΣΤΕΡΑΣ: Τόππος, Χατζημανώλης (94’ Γκίνεφ), Χ. Κιλασίν, Ε. Κιλασίν , Μπαϊρακτάρης (92’ Κουρμαδιάς), Νικήτας, Μίρτσεβ, Γ. Πλαγγέντης, Ε. Πλαγγέντης, Πατσιαούρας (91’ Λούππος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΑΣΑΡΗ ΚΥΠΡΟΥ
ΜΑΣΑΡΗ ΚΥΠΡΟΥ
8 years ago

Τα συγχαρητηρια μας και την αγαπη μας απο το ομώνυμο διδυμοποιημένο και κατεχόμενο χωριό μας τα Μασσαρι τις ΚΥΠΡΟΥ