Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έκοψε και πάλι ταρίφα …(pics)

Έκοψε και πάλι ταρίφα …(pics)

0
DSC08888
Dodekanisos

Τη δέκατη τρίτη συνεχόμενη της νίκη πανηγύρισε η Ρόδος η οποία ξεπέρασε στο Δημοτικό στάδιο ανώδυνα και το εμπόδιο του Άρη Αρχαγγέλου τον οποίο και κέρδισε με 6 – 2. Η Ρόδος κατάφερε να προηγηθεί πολύ γρήγορα και έδειξε ότι θα έχει ένα ακόμα εύκολο απόγευμα. Όμως, μετά το 10’, ο Άρης άρχισε να βγαίνει μπροστά με επικίνδυνες αντεπιθέσεις αναζητώντας την ισοφάριση η οποία ήρθε στο 15’. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι συνέχισε στο ίδιο τέμπο με τη Ρόδο να δείχνει αρκετά νευρική στις κινήσεις της αλλά παρόλα αυτά να βρίσκει τον τρόπο να παίρνει και πάλι το προβάδισμα στο 30’ με ένα πέναλτι που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι. Η συνέχεια ήταν διαφορετική και το παιχνίδι άρχισε να παίρνει άλλη τροπή μιας και οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν πολύ δυνατά με αποκορύφωμα τον τραυματισμό του Ορφανίδη στο 32’ αλλά και την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Λαμπριανός (επίσης για μαρκάρισμα) στο 36’. Στην επανάληψη, το σκηνικό διαφοροποιήθηκε εκ νέου με τα «ελάφια» να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο δυνατά και αποφασιστικά και να «καθαρίζουν» τον αγώνα.
Στο 4’ ο Γκόγκας έκανε από κοντά το 1 – 0 αλλά στο 15’ ο Μπαϊρακτάρης με πλασέ πέτυχε το 1 – 1. Στο 30’ ο Παυλίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 2 – 1 και στο 50’ ο Καντιμοίρης με πλασέ πέτυχε το 3 – 1. Στο 55’ ο Μπαϊρακτάρης με σουτ μείωσε σε 3 – 2. Στη φάση αυτή «φώναξε» η Ρόδος για επιθετικό φάουλ διότι ο Κεφάλας ήταν πεσμένος και από μαρκάρισμα που του έγινε. Στο 62’ ο Τζιβίλογλου ανέβασε με πλασέ τον δείκτη του σκορ στο 4 – 2 και στο 83’ ο Παυλίδης με τον ίδιο τρόπο πέτυχε το 5 – 2. Το τελικό 6 – 2 διαμόρφωσε ο Αμανατίδης με ατομική προσπάθεια και σουτ στο 85’.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Στεφανάκης, Δουλγέρης). Στο 35’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λαμπριανός για μαρκάρισμα πάνω στον Παυλίδη.
ΡΟΔΟΣ: Κεφάλας, Καλημέρης, Καντιμοίρης, Γκάϊδας (46’ Δελαπόρτας), Αρχοντούλης, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας (75’Μπιγκό), Ορφανίδης (35’ λ.τ. Αμανατίδης), Γκόγκας, Ιμεραλιλάϊ
ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Σταμούλης, Δημητριάδης (65’ Νικηταράς), Μαγιόγλου (46’ Σιέχ), Ζαρκαδούλας, Συμεωνίδης, Μπαϊρακτάρης, Χατζησάββας (82’ Πίτσης), Μαρκόπουλος, Λαμπριανός, Κοτσίκος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/a_katigoria/rodos_aris] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments