Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Τον προσεχή Νοέμβριο η ανάβαση Φιλερήμου

Τον προσεχή Νοέμβριο η ανάβαση Φιλερήμου

0
Dodekanisos

Τον προσεχή Νοέμβριο (σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς) θα πραγματοποιηθεί από τον Ροδιακό Σύλλογο Αυτοκίνησης, η ανάβαση Φιλερήμου, που θα έχει την επωνυμία «Αλέξανδρος Αρνάς». Εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για την άριστη διοργάνωση της ανάβασης Φιλερήμου, η οποία θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού εντός και εκτός Ρόδου.

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης και πρόεδρος του Ρ.Σ.Α. Τάσος Αρνάς μαζί με τους συνεργάτες του προετοιμάζονται εντατικά και μάλιστα βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Αλέξανδρο Κολιάδη, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννη Πάππου, τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Ρόδου Νίκο Κωστάκη και τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Τηλέμαχο Καμπούρη, οι οποίοι έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάβαση Φιλερήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός των ημερών, αναμένεται στη Ρόδο κλιμάκιο για να ελέγξει τη διαδρομή του αγώνα, ενώ αναμένονται συμμετοχές και εκτός Ρόδου. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αναβίωση της ανάβασης Φιλερήμου, το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και αποτελεί μία εξαιρετική πρωτοβουλία από τον Ροδιακό Σύλλογο Αυτοκίνησης.

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments